reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wystarane na 2011 - kontynuacja wątku ze staraczek :-)

reklama
Witajcie!

ja prawie 3 tygodnie byłam u rodziców K, więc totalne odcięcie od neta... ;-) ale dałam radę, więc chyba uzależniona nie jestem, bo kafejek nie szukałam hehehe. Troszkę sobie jodem pooddychałyśmy. Od piątku w domku. Aha młoda zaczęła raczkować kilka dni po skończeniu 10 miesięcy, ależ ona teraz zapierdziela między kuchnią a pokojem, a w jakim tempie ;-)

monisia gratki ząbka i wszystkiego dobrego z okazji roczku Rozalki :-)
majka Marusiowi też zdrówka i radości na roczek :-D
creat sto lat dla młodego, gratki chodzenia :-)
Wisienka jak tam zoo? :-) ukochaj Emilkę
Maran jak tam wasze zdrówko?
Ewelina żyjemy żyjemy, tylko wyjazdy odcięły od "świata".
Widzę, że troszkę forum jakby odżyło?:szok::-D:-) hura!!!

Hej!

Monisia, sto latek dla malutkiej i duuuuuuużo zdrówka, oby szybko uporała się z ospą :tak:

Mlodam, gratki dla młodej*to lada dzień i chodzić będzie, wtedy zobaczysz, jaka to gonitwa za brzdącem...:-D Miło Cię widzieć*

Pozdrawiam wszystkie dziewuszki*

Witam Kochane!!!!
No niestety obsypało ja fatalnie....w nocy goraczka nie do zbicia - cała noc czuwałam i okłady...ehhh.... dzis juz 5ty dzien i mam nadzieje ze to koniec tej wstretnej ospy - tak mi szkoda malutkiej mojej.....
Pozdrawiam Was kochane i Maluszki;-)

Hej,

Monisia, no oby już było z górki...i będziecie miały wredotę za sobą! :tak:

Created, jak Oskarek? Co słychać?

Wiśnia, podglądam Twoją pannicę! Śliczna jest*

Mary, jak Mia? Jak samopoczucie?

Sol, dziewczynki nadal dbają tak o mamusię? :-D

Maran, Majqa, u Was to wiem co i jak :-D więc tylko buziaki wysyłam*

Pozdrawiam wszystkie bardzo serdecznie*

Hejka:)
No niestety, wcale nie jest z górki - dzis masakra - wysypana jak nie wiem....nawet w buzi, na jezyczku:szok::-:)-:)szok::no: Juz nie wiem jak jej pomóc? Ile to moze jeszcze trwac? Dostaje fenistil w kropelkach, neosine i nic za bardzo nie pomaga....Zuzia przeszła duzo łagodniej i uwazam ze bzdura jest ze mówia ze mniejsze dzieci przechodza łagodniej - NIEPRAWDA !!!!!!
Jestem załamana - tak mi jej szkoda.....
Buziaczki dla Wszystkich!!!!!:***

Czesc wszystkim!

U nas kolejna nocka lepsza!!! :-) Cisza i spokoj od 19 do 5.30, potem Mia sie przebudzila, pogadala do misia, po czym o 6 tatus ja nakarmil i dospala do 8.30! :happy::happy::rofl2::rofl2::happy::happy: Nie bylo takiego strasznego placzu jak poprzednio, tak wiec ciesze sie!

Ewelinka - dzieki za troske, juz lepiej! Zarowno ja, jak i Mia! :-) Zaczela juz sie ostro przemieszczac i dzis olala mate i pognala sobie z zabawkami na podloge!!! :-D:-D:-D Z buzia juz lepiej, ale nadal sie drapie!!! Kurcze, ona to robi nawet przez sen!!! :baffled: Akurat to mnie niepokoi! :zawstydzona/y: No i mamy przerwe w sloiczkowym jedzeniu i jakby lepiej z brzuszkiem! Zaczne za jakis czas powoli znow od marchewki, stopniowo, po kilka lyzeczek. A jak tam u Was?

Mlodam - hej! :-)

Monisia - zdroweczka duzo dla Was!

Milego dnia!

Monisia, no maleńka się namęczy...oby to koniec był już. Widzisz z tych przechodzeniem ospy, to różnie bywa. Mojej znajomej córcia 11-miesięczna, miała ospę i oprócz kilku dosłownie krostek, żadnych innych objawów nie miała...każde dziecko inaczej przechodzi.

Mary, fajnie, że u Was lepiej :tak: U nas ok. Młody zaskakuje z minuty na minutę. Ja praca, dom, dom, praca...ciężko...ale nie ja pierwsza, nie ostatnia! Czekam z utęsknieniem na urlop! W połowie sierpnia mamy z P i ruszamy tradycyjnie do Zakopanego, podziękować górom za Miłosza :-D:-D bo to przecież dziecko z gór ;-) buziaczki dla Was*

reklama
Do góry