reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wystarane na 2011 - kontynuacja wątku ze staraczek :-)

reklama
Witajcie!

ja prawie 3 tygodnie byłam u rodziców K, więc totalne odcięcie od neta... ;-) ale dałam radę, więc chyba uzależniona nie jestem, bo kafejek nie szukałam hehehe. Troszkę sobie jodem pooddychałyśmy. Od piątku w domku. Aha młoda zaczęła raczkować kilka dni po skończeniu 10 miesięcy, ależ ona teraz zapierdziela między kuchnią a pokojem, a w jakim tempie ;-)

monisia gratki ząbka i wszystkiego dobrego z okazji roczku Rozalki :-)
majka Marusiowi też zdrówka i radości na roczek :-D
creat sto lat dla młodego, gratki chodzenia :-)
Wisienka jak tam zoo? :-) ukochaj Emilkę
Maran jak tam wasze zdrówko?
Ewelina żyjemy żyjemy, tylko wyjazdy odcięły od "świata".
Widzę, że troszkę forum jakby odżyło?:szok::-D:-) hura!!!

Hej!

Monisia, sto latek dla malutkiej i duuuuuuużo zdrówka, oby szybko uporała się z ospą :tak:

Mlodam, gratki dla młodej*to lada dzień i chodzić będzie, wtedy zobaczysz, jaka to gonitwa za brzdącem...:-D Miło Cię widzieć*

Pozdrawiam wszystkie dziewuszki*

Witam Kochane!!!!
No niestety obsypało ja fatalnie....w nocy goraczka nie do zbicia - cała noc czuwałam i okłady...ehhh.... dzis juz 5ty dzien i mam nadzieje ze to koniec tej wstretnej ospy - tak mi szkoda malutkiej mojej.....
Pozdrawiam Was kochane i Maluszki;-)

Hej,

Monisia, no oby już było z górki...i będziecie miały wredotę za sobą! :tak:

Created, jak Oskarek? Co słychać?

Wiśnia, podglądam Twoją pannicę! Śliczna jest*

Mary, jak Mia? Jak samopoczucie?

Sol, dziewczynki nadal dbają tak o mamusię? :-D

Maran, Majqa, u Was to wiem co i jak :-D więc tylko buziaki wysyłam*

Pozdrawiam wszystkie bardzo serdecznie*

Hejka:)
No niestety, wcale nie jest z górki - dzis masakra - wysypana jak nie wiem....nawet w buzi, na jezyczku:szok::-:)-:)szok::no: Juz nie wiem jak jej pomóc? Ile to moze jeszcze trwac? Dostaje fenistil w kropelkach, neosine i nic za bardzo nie pomaga....Zuzia przeszła duzo łagodniej i uwazam ze bzdura jest ze mówia ze mniejsze dzieci przechodza łagodniej - NIEPRAWDA !!!!!!
Jestem załamana - tak mi jej szkoda.....
Buziaczki dla Wszystkich!!!!!:***

Czesc wszystkim!

U nas kolejna nocka lepsza!!! :-) Cisza i spokoj od 19 do 5.30, potem Mia sie przebudzila, pogadala do misia, po czym o 6 tatus ja nakarmil i dospala do 8.30! :happy::happy::rofl2::rofl2::happy::happy: Nie bylo takiego strasznego placzu jak poprzednio, tak wiec ciesze sie!

Ewelinka - dzieki za troske, juz lepiej! Zarowno ja, jak i Mia! :-) Zaczela juz sie ostro przemieszczac i dzis olala mate i pognala sobie z zabawkami na podloge!!! :-D:-D:-D Z buzia juz lepiej, ale nadal sie drapie!!! Kurcze, ona to robi nawet przez sen!!! :baffled: Akurat to mnie niepokoi! :zawstydzona/y: No i mamy przerwe w sloiczkowym jedzeniu i jakby lepiej z brzuszkiem! Zaczne za jakis czas powoli znow od marchewki, stopniowo, po kilka lyzeczek. A jak tam u Was?

Mlodam - hej! :-)

Monisia - zdroweczka duzo dla Was!

Milego dnia!

Monisia, no maleńka się namęczy...oby to koniec był już. Widzisz z tych przechodzeniem ospy, to różnie bywa. Mojej znajomej córcia 11-miesięczna, miała ospę i oprócz kilku dosłownie krostek, żadnych innych objawów nie miała...każde dziecko inaczej przechodzi.

Mary, fajnie, że u Was lepiej :tak: U nas ok. Młody zaskakuje z minuty na minutę. Ja praca, dom, dom, praca...ciężko...ale nie ja pierwsza, nie ostatnia! Czekam z utęsknieniem na urlop! W połowie sierpnia mamy z P i ruszamy tradycyjnie do Zakopanego, podziękować górom za Miłosza :-D:-D bo to przecież dziecko z gór ;-) buziaczki dla Was*

reklama
Do góry