reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wystarane na 2011 - kontynuacja wątku ze staraczek :-)

witjacie!

poszłam ja wczoraj na oddział, powyciskał mi, ponaduszał ajajaj sporo płynu wyszło z tego wybrzuszenia po lewej str, rany, na szczęście to nie ropa, ale sączy się nadal. Kazał przyjść w sobotę się pokazać, bo moja będzie miała dyżur.

Marcepanek tak sobie właśnie tłumaczę, że głodna być nie może i potrzebuje jedzonka by zdrowo rosnąć. ale jak tylko myślę, że nie karmię piersią i ściągam a pokarmu nie ma tyle bym wykarmiła ją w 100% to wyje jak bóbr... :-:)-( jestem smutna, zła i dobita :-( ogólnie zamiast się cieszyć, że wszystko jest dobrze, to ta sprawa mnie dobija... :-( dołuje i wogle.
Chyba należy mi się opr.

Teraz spadam z piesem, może jak mnie przewieje to we łbie się uporządkuje...

reklama
Hej dziewczyny ja tylko na chwilkę wpadam pozdrowić Was z cudownej Chorwacji - cudowny kraj cieplutko i pięknie po prostu - jesteś zakochani w tym kraju.
Tisia super zniosła podróż mam nadzieje ze spowrotem bedzie podobnie
Buziaki odezwe sie po powrocie

witamy z Polski :)
Nie mam czasu czytać ani pisac, bo nadrabiamy zaległosci przebywajac z rodzina :D
Kazdy chce Oskara potulic, wiec chodzenia jest :D

Pozdrawiam Wszystkich :))

Cześć kobitki!

Co tam nowego? :-)

Wisieńka, Maran - dziękuję! :*:*:*

My wczoraj zamówiliśmy wózek dla dzidzi wraz z fotelikiem samochodowym (własnie taki zestaw jak na zdjęciu) plus jeszcze nianię. :-):-):-)
images

3_68103390Set3-54354_m.jpg

images

Teraz tylko 3 tyg. na dostawę i wózeczek wraz z resztą będą u nas! :happy::happy::happy:

U nas słoneczko. W weekend będziemy wyrywać badyle, bo niedługo będą nam listwy na domku wymieniać i chcemy mieć porządek wokół domku. :happy::happy: A potem czeka nas malowanie domu... :eek: W pon. zaczynam trening na siłowni, a 24 sierpnia idę do szkoły na zaawansowany kurs norweskiego! :-):-):-) Czeka mnie egzamin z biegłości w norweskim, bo chcę zdawać na studia, więc cieszę się podwójnie! :tak::tak::happy:

Miłego weekendu! Buziaki!

wisienka ale fajna juz jest Emilka i jak ładnie główke trzyma :)
mary no to plany masz ambitne :) ciąża - dziecko Cie motywują do działania :) i super :) a wózek fajny :)mnie sie podoba :*
urlopującym sie życze wypoczynku i dobrej pogody :)

Ostatnia edycja:
mary no to plany masz ambitne :) ciąża - dziecko Cie motywują do działania :) i super :) a wózek fajny :)mnie sie podoba :*
urlopującym sie życze wypoczynku i dobrej pogody :)

Maran - wiesz, jakieś pokłady energii się we mnie obudziły! :-D:-D A zresztą stwierdziliśmy z Matsem, że jeśli chcę sie przekwalifikować i robić coś zupełnie odmiennego od wykształcenia, to teraz, jak najszybciej, bo za parę lat będzie za późno! A studiowanie ciągnie za sobą konieczność doszliwowania języka do perfekcji - czyli same plusy, bo zdobywam nowe umiejętności, dodatkowo poświadczone papierami! :happy::happy: Generalnie mam masę pomysłów, dużo energii i chcę to jak najlepiej spożytkować, bo to też dla niuni! Zadowolona mama, która ma dobrą pracę i satysfakcję z niej, to jednak ważne. ;-) Mam nadzieję, ze wszystko pójdzie zgodnie z planem! :happy: A co do wózka, to ja go testowałam, więc był to bezpieczny wybór. :happy: Miłego weekendu! :happy::happy:

Hej :)
Piszę do Was bo mam chwilkę czasu (mąż się kąpie a dzieciaczki zasypiaja). Jest super - pogoda co prawda nie jakaś rewelacyjna ale dziewczynki juz dzisiaj były w morzu :) Maruś jeździ w spacerówce bo w gondoli wrzeszczał w niebogłosy :szok: i teraz jest szczęśliwy :tak:

mary
- fajny wózio
maran - dzięki :)

Majqa no to super :) moje obie dziewczyny jeździły w spacerówkach odkąd skończyły 6tyg bo moja rozkłada sie na płasko i gondoli nawet nie kupowałam, co innego jakbym miała dzieci rodzić w październiku bo to na zime i w gondoli cieplej ale jak na wiosne rodzone to zdecydowałam, że wystarczy mi spacerówka, która sie na plasko rozkłada a wcześniej to w tym foteliku do samochodu jeździły bo na wózek były nakładki też na ten fotelik, ale w tym to szybko ciasno sie im zrobiło... bo moje babeczki słusznej wagi były od porodu ;)

Maja 6 miesięcy
s2wdv8.jpg

Ala - Kotek
2dtvviu.jpg

Ostatnia edycja:
reklama
odpaliłam bb bo rozmawiałam z naszą Niką:-)
nadal jest w 2paku i juz ma nerwa bo chciałaby urodzić-zamęczają Ją pytaniami-jeszcze nie urodziłaś??itd-same wiecie....i biedna ma dość-nie dziwię sie...w każdym razie jak coś się zacznie da mi znać a ja Wam:tak:;-)

Wisieńka- korzystaj z gościny i nicnierobienia:-D:-D

Maran- dzieciaki słodziaki:tak:

pozdrawiam wszystkie babki i ściskam 4all
f050.gif

Do góry