reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wystarane na 2011 - kontynuacja wątku ze staraczek :-)

MLODAM wielkie gratulacje!!! Spora babeczka z Waszej Oleńki!!! Niech rośnie zdrowo!!!

No to teraz JA:szok::szok:
Kiedy to przeleciało:shocked2::shocked2:

reklama
Mlodam wielkie gratulacje dla ciebie !!!!!!

Nikusia teraz twoja kolej. Czekamy !!!!!!!!

Maran, tak Kamiś z 13 stycznia. Ja też nie wiem kiedy to zleciało. Młody jest kochany i teraz dzięki niemu nasyciłam się tym macierzyństwem. Jak był tylko Karol to tak mi się chciało JESZCZE !!!

Wisieńka miłego wypadu

trzymać się babki, ukochać maleństwa. Ja się kładę, bo dystrybutor muszę podłączyć Kamisiowi, hehe

hej :)
Ja tylko na chwile napisac, ze u nas w porzadku :))
Oskarowi zeszla wysypka dzieki temu co nam przepisala lekarka (hydromol), ja oczywiscie nie jem nabialu i jest gites :)
Maly wreszcie wiecej spi i jest grzeczniejszy :)
Az sama nie moge w to uwierzyc, ze to pomoglo :szok::szok::no:
a oto zdj Oskara ze wczoraj :)
2qd2zo9.jpg

Pozdrowienia i milego dnia :)

Kurcze ja to mam nosa - co zaglądam po dłuzszej nieobecności to dzidziuś hahaha

Młodam- gratuluję kochana bardzo bardzo mocno - Ola jest śliczna i pobiłaś mnie w wadze hahaha

Sorki ze nie nadrabiam ale nie dam rady :sorry: tyle się u nas dzieje ze czasu brak

W niedziele chrzciny - wczoraj kupiliśmy wreszcie działkę pod budowę naszego wymarzonego domku a za tydzien ruszamy na wakacje wieć non stop coś ;-):-D

Trzymam kciuki za ciebie Nika teraz i buziam was wszystkie :tak::tak::tak:

Hej babeczki!

Created - ślicznego masz synka!!! Jeju, jest taki słodziuchny, że szok! :happy::happy:

Monisia - miłego pobytu nad morzem!

Sorbuś - udanej imprezy!

Nika - jak tam?

Kochane, pomocy!!! Czy macie jakąś radę odnosnie bólu pleców??? Straszliwie boli mnie w dolnym odcinku, po prawej stronie! :no::eek::baffled::-:)-( Cokolwiek robię, czuję ból... :-( Nie wiem, jak sobie pomóc, wykańcza mnie to...

reklama
Do góry