reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wystarane na 2011 - kontynuacja wątku ze staraczek :-)

reklama
Dzień dobry!!!
Melduję się w dwupaku:-) Na razie cisza i spokój, w środę mam iść na ktg - jak oczywiście wytrzymam;-)

MARY ja nie miałam problemów z plecami ale to co MARAN pokazała się sprawdza... ja co prawda tego nie używałam ale od jakiegoś czasu spałam z poduszką między nogami...

SORBUŚ gratuluję zakupu działki!!! I miłego wypoczynku w Chorwacji:-):-)

MONISIA jak sobie dajesz radę na wyjeździe?

Życzę Wam miłej niedzieli choć pogoda niezbyt udana - przynajmniej u mnie... Ale mi to odpowiada:-D:-D

Witam się!

U mnie upałów ciąg dalszy! :szok: Normalnie, 35 st. w słońcu - gorąco, ze szok! :szok: W takie dni tylko na plaży siedzieć! ;-)

Nika - &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za poród!!! :-) Ale ten czas leci!

Maran - dziękuję za radę, może gdzieś znajdę tu taką poduszkę. Póki co widziałam takie długaśne, żeby sobie leżeć z taką między nogami. ;-)

U mnie faszerowana pierś z indyka już w piekarniku. :-) Jeszcze tylko zrobię sałatkę i obiad gotowy. Potem śmigamy na plażę. :-):-) Miłej niedzieli!

Witam!

Wlatuję z pozdrowionkami! Komu słonka? :-D U mnie upały teraz takie, ze szok! No, jeszcze tak to nie było! :-D:-D 35 st. w słonku już chyba od tygodnia! :happy:

images

Właśnie wróciłam z plaży - masa ludzi, słonko, wiaterek od morza! Bosko!!! :-) A zaraz mój Mats wraca z pracy i śmigamy na łódkę! :-):-):-) Super! W środę mam położną, a w przysżłym tyg. USG 3d! :happy::happy::happy::happy::happy::happy::happy:

Nika - jak tam u Ciebie? Cisza?

Mlodam - jak tam obie panie się mają?

Buziaki dla wszystkich!

hej
Ja tylko na chwilę napisać, co się u nas stało, bo mało co, nie doszło do tragedii :((
Oskar dostał mleko modyfikowane, zeby przybierał szybciej na wadze, bo dużo wymiotuje i sama pierś niestety nie wystarcza..
Dalismy mu jedną butlę, było ok, po drugiej zrobił sie cały czerwony. My pędem na A&E tj. pogotowie i okazało się, że Mały ma silną alergię na któryś składnik mleka :(
Spędziliśmy w szpitalu całą noc, wyszliśmy nad ranem.. jestem mega padnięta, ale dobrze, że juz wszystko w porządku :(
Śmiertelnie się wystraszyłam...
Teraz podam radę dla wszystkich.. ktorym dzieciaczki dopiero się urodzą lub mają Malutkie.. nim dacie cos dziecko, wetrzyjcie mu trochę w rączkę lub nożkę, tak polecił lekarz, zeby potem nie dochodzilo do takich sytuacji..

Pozdrawiam

create o matko dobrze, że tak się to skończyło. Przerażające. Biedny mały Oskarek a wam współczuję nerwów.
Witam dziewczyny i przesyłam pozdrowienie od mlodam. U nas w porządeczku. Mała świetnie zniosła wyjazd i nie rozregulowała się z zasypianiem. Mi dokucza brzuch, boli jak na @ moze wicie do kiedy kurczy się macica. U mnie nie jest jeszcze czysto, pewnie przez tego krwiaka cos tam mi jeszcze od czasu do czasu poleci. Niby jeszcze nie ma 6 tyg ale juz się martwię i denerwuje bo w poprzedniej cc to były 2 tyg.
Pogoda u nas jesienna i okazuje się ze nie mamy małych grubszych rzeczy, Muszę zawijac Emilce rękawki i nogawki. Za to rampersiki i letnie sukienki stoja i niedługo będa za małe.
Miłego dnia

wisienka u mnie krwawienie takie dość obfite było do 3 tygodni a później do 6 tygodni zdarzało sie z przerwami zwykle po jakims wysiłku np. dłuższym spacerze czy czymś takim no i wówczas brzuch pobolewał jak na @ ale póki co dalej @ nie mam i karmie Maje cycem, w sumie głównie cycyem, kilka razy dałam jej coś innego spróbować, ale nie w zastepstwie cyca :)

crated... no to sie strachu najedliście... bidulek Mały ten Oscarek... jak nie alergia to refluks jak nie refluks to znowu alergia... oby jak najszybciej z tego wyrósł...

reklama
Hej kobitki!

Ja dziś znów dzionek spędziłam na plaży i właśnie wróciłam! :-) Jeju, mówię Wam, szok jaka teraz piękna pogoda!!! Oczywiście, męczą mnie upały i gorące noce... :eek: Ale takiego lata jeszcze tu nie zaznałam i korzystam póki mogę, bo zaraz jesień... :eek: A jutro położna po raz pierwszy! :-) Musze ponotować pytanka! :-D:laugh2:

Wisieńka - mam nadzieję, ze Ci się szybciutko wszystko ureguluje!

Created - współczuję przejść... :eek: A jak teraz z małym? Wszystko OK?

Miłego popołudnia Wam życzę! Zmykam pod prysznic. Przydałoby się odkurzyć, ale jakoś mi się nie za bardzo chce. :-D:-p

Do góry