reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wystarane na 2011 - kontynuacja wątku ze staraczek :-)

Wisieńka - oby to była cisza przed burzą! &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za szybki poród!

Mama - no, faktycznie większość z nas się rozeszła po różnych wątkach, ale jak wleci ktoś znajomy, to tak miło się robi! :tak:

Sorbuś - miłego powrotu do pracy!

U mnie coś dziwnego - od wczoraj mam trudności z oddychaniem, ból w klatce piersiowej i między łopatkami! :-:)-( Wczoraj mnie zwaliło z nóg, a dziś znów wróciło! :shocked2::eek: W pon. zadzwonię do lekarza, ale jednak jestem nieco zmartwiona, bo nigdy nie miałam problemów ani z sercem, ani z oddychaniem. Choć dostałam też wiele informacji, ze tak się w ciąży może zdarzyć... No nic, teraz leżę i walczę z tym bólem.

Dobrej nocki!

Ostatnia edycja:
reklama
kurcze wisienka... ja myślałam, że jak tu wejde to już będzie po... bidulko Ty nasza, ale co Ty możesz... teraz to Emilka rządzi... Trzymam kciuki i ciepoo o Tobie myśle :*
mama fajnie Cię zobaczyć kochana :*

dziewczynki, przepraszam ze nienadrobie...
Mam problem....moja mała ciagle płacze - non stop wisi przy cycu i płacze...bylismy u lekarza i powiedziała ze jest zdrowa jak ryba ale przepisala debridat...daje go juz 3 dzien a jest coraz gorzej - prawie wcale mi nie spi - najada sie, zasypia przy cycu a jak ja odkładam to sie momentalnie budzi i płacze....nie wiem co mam juz robic???? Mleko leci, ale moze ma go za mało??? Lekarka powiedziala, ze troszke mało przybrała, ale nie kazała sie tym denerwowac, bo mówi ze kazde dziecko przybiera inaczej, ale ja nie wiem, moze ona ma za mało tego mleka???? Jestem wykończona.....

Maran- dzieki kochana:))))
ukochaj corki:)

Majqa- trzymaj ,może akurat:)
pewnie cudownie być potrójną mamusią co??ja pewnie sie nie dowiem.........

Mary- groznie to brzmi co piszesz-mam nadzieje,ze lekarz coś zaradzi!!! trzymam &&&&&

Monisia-ja dziecko skończy 3 tyg mogę się zacząć kolki-więc może Mała ma kolki-jeśli płaczu nie da się niczym uciszyć-żadne spospoby nie działają a ataki płaczu nastają w okreslonych godzinach to mogę to być kolki...moje dzieci nie miały ,ale przyjaciólki córa miała-od 3 tyg do pół roku-masakte mieli-Asia schudła do rozmiaru 34 tak ciężko było..poszukaj preparatów na kolę kupi jakis i zobaczysz czy bedzie ulga.....
współczuje ....

pamiętam jak każda z Was zaszła w ciążę-jak Monisia mi test przysłał mms'em,jak Maran zaszła w pierwszym cyklu,jak Sorbus do mnie dzwoniła,ze cykl mieł byc bez owu a tu ciąża a ja nadal nic-zobaczcie ile czasu minęło-Wy już tulicie bąki swoje a ja wciąż marzę....
dobrze,ze mam pracę bo bym oszalała...to już półtora roku jak zaczeliśmy walkę o Niunię...............

Maran- dzieki kochana:))))
ukochaj corki:)

Majqa- trzymaj ,może akurat:)
pewnie cudownie być potrójną mamusią co??ja pewnie sie nie dowiem.........

Mary- groznie to brzmi co piszesz-mam nadzieje,ze lekarz coś zaradzi!!! trzymam &&&&&

Monisia-ja dziecko skończy 3 tyg mogę się zacząć kolki-więc może Mała ma kolki-jeśli płaczu nie da się niczym uciszyć-żadne spospoby nie działają a ataki płaczu nastają w okreslonych godzinach to mogę to być kolki...moje dzieci nie miały ,ale przyjaciólki córa miała-od 3 tyg do pół roku-masakte mieli-Asia schudła do rozmiaru 34 tak ciężko było..poszukaj preparatów na kolę kupi jakis i zobaczysz czy bedzie ulga.....
współczuje ....

pamiętam jak każda z Was zaszła w ciążę-jak Monisia mi test przysłał mms'em,jak Maran zaszła w pierwszym cyklu,jak Sorbus do mnie dzwoniła,ze cykl mieł byc bez owu a tu ciąża a ja nadal nic-zobaczcie ile czasu minęło-Wy już tulicie bąki swoje a ja wciąż marzę....
dobrze,ze mam pracę bo bym oszalała...to już półtora roku jak zaczeliśmy walkę o Niunię...............

Kochana dziekuje - mała dostała juz debridat i espumisan, ale nie wiele co pomaga....
Za Ciebie kochana zawsze &&&&&&&&&&&&&&&& Ty wiesz.....
DOROTKO KOCHANA GRATULUJE Z CAŁEGO SERDUCHA!!!!!wSZYSTKIEGO CO NAJPIEKNIEJSZE DLA WAS!!!!!:tak::tak::tak::-D:-D

Wisienka wreszcie :) no witamy Emilke i Tobie duzo zdrówka zyczę :)
mama i ja pamietam jak to wszystko sie działo jakby to było wczoraj, a czas tak szybko zleciał... no i strasznie mi przykro, że ciagle Wam sie nie udaje spłodzić tego trzeciego upragnionego Maluszka bo wiem jak bardzo tego pragniecie... może jeszcze sie uda bo Ty Młoda Kobieta jesteś jeszcze i masz tak wielkie serce, że zwyczajnie po ludzku nalezy Ci sie to szczęście, o ktore juz tyle walczysz... może poprostu dla Was droga jest dłuższa i bardziej wyboista by osiągnąć ten cel... Tule Cie sercem i bardzo ciepło o Tobie myślę :*

monisia może jest tak jak napisała mama... może to brzuszek...?? a może jakiś skok rozwojowy?? Musisz poobserwować Malutką i nie denerwuj sie tak bardzo bo Malutkiej sie udziele :) wszystko sie ułozy :* duzo siły i cierpliwości zycze...

33o1hjb.jpg

marylko o TY. A gdzie fotusia Bartusia nie no ja muszę focha strzelić <FOCH>...
już wkleiłam wcześniej ;-) ale porobie dziś jakieś nowe to w tyg wkleje ;-)
Witajcie

monisia - pisałaś, że dajesz Rozalce espumisan a on jest od 28 dnia życia - konsultowałaś z lekarzem czy można i ile kropel? Mój maruś też ma kolki i mam ten lek ale boję się podać ...

Mały zrobił dzisiaj zieloną kupkę i nie wiem od czego. Może po moim antybiotyku? Chyba jutro udam się do lekarza jak się to powtórzy...

wisieńka - &&&&&&&&& oby ruszyło
ewelina, marylka - witaj
ja też daje espunisan i działa cuda u mnie mi poleciła położna ale kazała dwać połowe dawki a teraz to daje małemu tylko na noc i tylko 5 kropel i jestdobrze i tak jak napisałam Marta kładzenie na brzuszku też bardzo dużo pomaga , mój nawet beka jak tak lezy jak bonka wczoraj walnoł to K przez chwile nie wiedział czy to on czy to mały bo tez tak głośno hahahahaha

dziś o 3.30 nad ranem po próbie porodu sn jednak przez cc przyszła na świat Emilka naszej Wisieńki.
waga 3050g i 53cm..:))

superrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr gratulacje !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

mama a za ciebie kciuki i gratuluje pracy !!

reklama
Do góry