reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wystarane na 2011 - kontynuacja wątku ze staraczek :-)

Hej wszystkim!

Wisieńka - &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za poród!!! Oby teraz już się zaczęło na dobre i poszło jak z płatka! :-):-)

Mama - fajnie, ze wleciałaś z wieściami! :-*

Miłego weekendu wszystkim!

reklama
Wisieńka jestem myślami z Tobą !!!!

Krzysieńko dziękuję kochana, że wpadłaś do nas.

majqa, spróbuj z esputiconem. To się podaje lepiej od espumisanu, bo wystarczą tylko 2-3 krople, a nie 20 jak w przypadku espumisanu. Dla takiego maluszka zwykły bączek może byc drogą na szczyt nie do pokonania, więc po co ma się tak męczyc.

Dziewczyny i dużo kładźcie na brzuch maluchy to pomaga.

U nas nauka jedzenia idzie do doopy. Już mam stresa jak zostawię malucha na tyle godzin..

ściskam was babeczki.

Zapmarta-kochanaaa koope lat-tesknię
c033.gif
buzka ;)

Mary- cześc kochana-Ciebie też ściskam :))

Młodam-ja tak zdawkowo na smska odpisałam bo pisałam w pracy miedzy jedną a druga klientką ;)

INFO OD WISIEŃKI:

QRWA SKURCZE SIE WYCISZYŁY-MAM DOŚĆ!!

c004.gif
c004.gif
SIE BIEDNA NAMĘCZY!!!!!

Młodam- pracuję w salonie kosmetycznym :))
od poniedziałku do środy i 1 lub 2 soboty w miesiącu ,zależy jaka bedzie potrzeba :)

myslałam,ze Wisieńka dzis urodzi a tu lipa...szkoda-się namęczy..

uparciuszek z Emilki! Oby się szybko posypała bo się namęczy ...

mama - a jak u Was? Staracie się nadal?

Marta - no właśnie tata kupił espumisan ...

Kurcze Wisienka myślałąm ze juz po - budulka trzymamy mocno kciuki

Marta ja w poniedziałek juz ide do pracy :(

reklama
mama - a jak u Was? Staracie się nadal?

Marta - no właśnie tata kupił espumisan ...

Majqa- nie juz sie nie staramy..
liczę ,ze wpadnę:-p
c007.gif

Mama no to super :-) gratulacje, kurcze brak mi Cię, szkoda, że tak się posypało i że tak każda na innym forum. Mam plisa jak coś będziesz wiedzieć daj mi znać na kom, ja nie mam siły siedzieć non top przed kompem. Dziś to się kiepsko czuję :-(

Młodam-no tak się porobiło,ze każda na innym watku...
spoko,napisze Ci jak bede miała info-nie bede Wisieńki ciągle męczyc-jak coś napisze dam Wam znać.

Sorbuś- niedługo nasze rocznice ślubu co?? :))iBibinka też ma w tym samym czasie a Nika chyba dzień po nas:tak::-):-)

pozdro wieczornie...

Do góry