reklama
zapmarta
Karolkowa mama
Wisieńka jestem myślami z Tobą !!!!
Krzysieńko dziękuję kochana, że wpadłaś do nas.
majqa, spróbuj z esputiconem. To się podaje lepiej od espumisanu, bo wystarczą tylko 2-3 krople, a nie 20 jak w przypadku espumisanu. Dla takiego maluszka zwykły bączek może byc drogą na szczyt nie do pokonania, więc po co ma się tak męczyc.
Dziewczyny i dużo kładźcie na brzuch maluchy to pomaga.
U nas nauka jedzenia idzie do doopy. Już mam stresa jak zostawię malucha na tyle godzin..
ściskam was babeczki.
Krzysieńko dziękuję kochana, że wpadłaś do nas.
majqa, spróbuj z esputiconem. To się podaje lepiej od espumisanu, bo wystarczą tylko 2-3 krople, a nie 20 jak w przypadku espumisanu. Dla takiego maluszka zwykły bączek może byc drogą na szczyt nie do pokonania, więc po co ma się tak męczyc.
Dziewczyny i dużo kładźcie na brzuch maluchy to pomaga.
U nas nauka jedzenia idzie do doopy. Już mam stresa jak zostawię malucha na tyle godzin..
ściskam was babeczki.
mlodam
mama Oleńki
hej Marta a kiedy wracasz do pracy? nie stresuj się, to nie pomoże, ale wiem, wiem łatwo mówić. ściskam CIę :-)
mama05
prrrryy szaaaalona :))
Zapmarta-kochanaaa koope lat-tesknię
buzka
Mary- cześc kochana-Ciebie też ściskam )
Młodam-ja tak zdawkowo na smska odpisałam bo pisałam w pracy miedzy jedną a druga klientką
INFO OD WISIEŃKI:
QRWA SKURCZE SIE WYCISZYŁY-MAM DOŚĆ!!
SIE BIEDNA NAMĘCZY!!!!!
Mary- cześc kochana-Ciebie też ściskam )
Młodam-ja tak zdawkowo na smska odpisałam bo pisałam w pracy miedzy jedną a druga klientką
INFO OD WISIEŃKI:
QRWA SKURCZE SIE WYCISZYŁY-MAM DOŚĆ!!
mlodam
mama Oleńki
Mama spoko loko :-) info z odpowiedzią była i to ważne :-) a to normalnie pracujesz już czy tak dorabiasz? ściskam :-)
Wisienka trzymaj się!!!! znaczy posyp się, siły życzę :-)
Wisienka trzymaj się!!!! znaczy posyp się, siły życzę :-)
mama05
Młodam- pracuję w salonie kosmetycznym )
od poniedziałku do środy i 1 lub 2 soboty w miesiącu ,zależy jaka bedzie potrzeba
myslałam,ze Wisieńka dzis urodzi a tu lipa...szkoda-się namęczy..
od poniedziałku do środy i 1 lub 2 soboty w miesiącu ,zależy jaka bedzie potrzeba
myslałam,ze Wisieńka dzis urodzi a tu lipa...szkoda-się namęczy..
majqa1
mama 2+2 :-)
uparciuszek z Emilki! Oby się szybko posypała bo się namęczy ...
mama - a jak u Was? Staracie się nadal?
Marta - no właśnie tata kupił espumisan ...
mlodam
mama Oleńki
Mama no to super :-) gratulacje, kurcze brak mi Cię, szkoda, że tak się posypało i że tak każda na innym forum. Mam plisa jak coś będziesz wiedzieć daj mi znać na kom, ja nie mam siły siedzieć non top przed kompem. Dziś to się kiepsko czuję :-(
reklama
mama05
Majqa- nie juz sie nie staramy..
liczę ,ze wpadnę
Mama no to super :-) gratulacje, kurcze brak mi Cię, szkoda, że tak się posypało i że tak każda na innym forum. Mam plisa jak coś będziesz wiedzieć daj mi znać na kom, ja nie mam siły siedzieć non top przed kompem. Dziś to się kiepsko czuję :-(
Młodam-no tak się porobiło,ze każda na innym watku...
spoko,napisze Ci jak bede miała info-nie bede Wisieńki ciągle męczyc-jak coś napisze dam Wam znać.
Sorbuś- niedługo nasze rocznice ślubu co?? )iBibinka też ma w tym samym czasie a Nika chyba dzień po nas:-):-)
pozdro wieczornie...