reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wystarane na 2011 - kontynuacja wątku ze staraczek :-)

reklama
Create, mam nadzieję, że szybko u Ciebie pójdzie. I u Ciebie Marylka też. :)

U nas wszystko dobrze, tylko przez perypetie szpitalne mam teraz mega problem z karmieniem... Mam masakrycznie mało pokarmu, chociaż już w zasadzie chyba wszystkiego próbowałam... Wczoraj był u nas doradca laktacyjny, także walczymy dalej jeszcze 2 tygodnie, tyle sobie jeszcze czasu dajemy. Mały ślicznie rośnie :), jest bardzo pogodny i bardzo grzeczny, ładnie przesypia noce.:) Za to w nocy, jak sobie pośpi - w dzień nie mam ani chwili praktycznie na zrobienie czegokolwiek. ;)

Widzę, że Sol i Marcepanek zniknęły...? Misia się nie odzywa też chyba...

Sorbus no jak coś to jutro kupie ale najpierw zapytam gina bo i tak sie będe z nim widziała ;-) moja mam mówiła że nie miała bo nie zdażyli ale ona to wogule agentka bo nawet nie czuła że mnie rodzi więc to inna bajka ;-)

Krakowianka witaj ;-) super że mały pogodny ;-) i może z mlekiem sie uda no Misi to ujuż dawnoo nie widziałam Sol zrezygnoała z forum a Marcepanek też musi odpocząć troszke

Marylka to moze i u ciebie tak pójdzie ;-)

Wisienka to jak coś to daj znac :tak:

A ja siedze nad projektami - jutro jedziemy sprawdzić ostatecznie działkę w gminie i geodeta sprawdzić ziemie czy jest nośna i mozna na nie budowac jak bedzie ok to kupujemy i za jakies 2 tyg pewnie bedziemy juz właścicielami ziemi pod nasz domek :tak:

Narazie taki projekt króluje co myślicie ??

Archon+ Projekt domu: Dom pod liczi Opis

w stylizacje jak wejdziecie to bedzie kolor jaki mi się podoba :tak:

Krakowianka wiem co czujesz tylko ja niestety tą walkę pzregrałam :( ale mała rośnie zdrowo i jest ok wiec sie juz nie zamartwiam - zresztą to juz u mnie 2 raz niestety taka juz moja uroda

U mnie nadal cisza...
tzn skurcze są, regularne, ale za krotkie..
Szyjka zamknieta i rozwarcia nie ma...
Jestem wykonczona, ale nie wiadomo kiedy sie zacznie...

A jak nie, to jutro po 8.30 wywolanie :)

Pytalam, ale nie..
stwierdzili, ze nie ma rozwarcia, szyjka się nie skraca i trzeba czekać na rozwoj..
no i tak czekam nadal..
Skurcze regularne, ale ciagle za krotkie i dupa..
jutro rano już beda mi podawać leki, a jak nie, to cesarka..

Nikomu nie zycze takiego porodu...
Bol niesamowity przez tak dlugi czas..

Napiszę do Wisienki jak w końcu to się skończy :)

Wpadam Was pozdrowic Kochane. Mam u siebie teraz kumpele z Nowej Zelandii wiec nie pisze ani nie nadrabiam.
Jak ona wyjedzie wracam na bb. U nas wsio oki, mala przybiera na wadze jak szalona...Ja zmeczona ale probuje wygospodarowywac dla siebie najwiecej czasu jak umiem.
Sciskam Was wszystkie :*

reklama
Witam bladym świtem ...

M pojechał do pracy, a ja coś nie mam spania :confused: ... w sumie i tak zaraz muszę wstawać, bo dziś na szybko czekają mnie ostatnie badania ...

w piątek byłam na wizycie i ... jest dobrze :-):-):-) szyjka miękka, rozwarcie było już prawie na 2 palce !!! jutro ginka ma dyżur i idę do niej na badanie i KTG :tak: jeśli rozwarcie będzie jeszcze większe, jest szansa, że zostanę rodzić ...
to pewnie oznaczałby oxy, ale wolę tak niż siedzieć w domu z małym dzieckiem i dużym rozwarciem i w razie czego jechać do szpitala na wariata ...
i tak w obecnej sytuacji, gdyby coś się zaczęło, to ginka kazała być w szpitalu w 1, max 1,5 godz. :szok:

Palemko, WIEEELKIE GRATULACJE !!! bardzo się cieszę Waszym szczęściem !!!
Created, &&&&&&&&&&&&& !!! Czekamy na newsy !!!
Krakowianka, mam nadzieję, że uda sie rozkręcić laktację !!! super, że mały ładnie śpi :tak:
Marylka, u mnie brzuch twardy tylko podczas skurczy ... poza tym raczej normalny :tak: a co do lewatywy - ja miałam i chciałam mieć !!! nic strasznego, a potem głupie myśli nie chodzą Ci po głowie w trakcie porodu ;-)

ja nie mam do nikogo numeru :-:)-:)-(

Do góry