reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wystarane na 2011 - kontynuacja wątku ze staraczek :-)

reklama
Ależ przezyłam szok Marcepanku no powiem ci , ze też bym potrzebowała czasu na oswojenie. Wiem, ze zdarzają się takie wypadki ale zawsze pewnie są szokiem. Jeszcze nie zmieniłaś poprzedniego suwaczka a już drugi czeka w kolejce. Nie dziwię ci się, ze masz mieszane uczucia i obawy. W ciązy z Nikolą sporo przeszłaś. Myslę, ze czas na szybką wizytę u gina . No i przede wszystkim sił i zdrówka zyczę dla was

Marcepanek mój kuzyn swojej żonie zrobił ten sam numer;) będzie dobrze ale fajnie;) zapraszam na styczniówki;)

aha bo ja też styczniówka jeśli sie jeszcze u was nie chwaliłam obecnie 6tc;)

Marcepanek... no to nieźle... gratuluje Ci kochana, ale strasznie szybko Ci wróciła płodność po porodzie :szok: bo ja tam póki co nie mam @ i w sumie bardzo mi z tym dobrze... Ale jak przeczytalam Twój post to az mi ciary przeszły po plecach... Ten Twój mąz to niezły psotnik, nawet nie dał Ci odpocząć i nazbierać sił na nową ciąze... ale nie ma co sie na zapas martwić :) na pewno wszystko sie uloży i będzie dobrze :)

Ale numer Marcepanek - jestem w szoku !!!! Szybko się męzus postarał jak tak dalej pójdzie to drużyna piłkarska jak nic hahah - Gratulacje

Created - zaczerwieniłam się :) ciesze sie ze moge pomóc :)

Marylka - zapomniałam ci napisać ze cudnie wyglądasz - a co do olejku to ja sama miałam takie pomysły i też czytałam to co pisala Wisienka ze połozne podają ale przez tą smółkę się bałam i wolałam nie ryzykować
A liście Malin najlepiej w zielarskim u nas w aptekach nie było :(

Sorbuś no ja na takim zadupiu mieszkam że u nas nie ma sklepu zielarskiego ale pani z apteki powiedziała ze mi ściągnie i dziś już ma być do odbioru ;-) i dzięki ;-)
a przez całą ciąże wczoraj pierszy raz zostałam obsłuzona bez kolejki - w aptece ;-) szaleństwo co ;-)

reklama
Witam kochane!!!!
Ja dzis bez sił.....moja Zuza po komunii wczoraj z przedszkola przyszła i mówi, ze ja wszystko boli...to dałam jej Nurofen i zasneła, a wieczorem goraczka na całego..Nurofen nie pomógl choc zwykle po 15 minutach przechodzi, wiec wziełam ja do spania do nas i dobrze, bo musiałam jej okłady z wody i octu robic...dopiero przeszo i zasneła...ufff....teraz jest z moja mama u naszej pediatry, takze jak wóca to dam znac co tam sie wykluło...ehh.....dobrze ze moja mamusia taka kochana i mnie wyreczyła cobym z chorymi dziecmi w przychodni stycznosci nie miała.....
SORBUS, MARYLKA - mnie to w dwóch ciazach dwa razy przepuszczono w kolejce do...WC...hahaha...chyba sie bali ze sie moge zsikac:-D A co do herbatki z lisci malin, to jak powiedziałam mojemu P to mówi nie pij teraz nie pij, bo ja mam wyjazdy, a ja mu na to - a 6go co zrobie jak bedziesz 100km dalej???? Lepiej teraz niz pózniej:-p

Do góry