reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wystarane na 2011 - kontynuacja wątku ze staraczek :-)

hej Kobity!

Marylka ale laska z Ciebie :-) ślicznie wyglądasz :-)
Monisia samopoczucie w miarę, nie narzekam :-) dziś ciężko jakoś się chodzi po dworze. Jakoś tak nogi bolą, w nocy czasem skurcze łapią, no i ta zgaga czasem nie wiadomo po czym, ale co tam, JEST OK :-D

aaa na 18:40 mam wizytkę :-)
Ja od wczoraj wieczorka bez K, pojechał do pracy. Cóż takie życie, poki co musi tak być, ale daje radę jakoś wytrzymamy, mam mamę i niunię pod serduszkiem :-)
dzi eki :zawstydzona/y: pewno dasz rade sama nie jesteś ;-) jeszcze masz nas ;-) i powodzenia na wwizycie ;-)

Monisia święte słowa w końcu na każdą przyjdzie pora mi już jakoś obojętnie - zmienna jestem jak horągiewka dzis ;-)

reklama
dzi eki :zawstydzona/y: pewno dasz rade sama nie jesteś ;-) jeszcze masz nas ;-) i powodzenia na wwizycie ;-)

Monisia święte słowa w końcu na każdą przyjdzie pora mi już jakoś obojętnie - zmienna jestem jak horągiewka dzis ;-)
Nie powiem, wkurzajace to czekanie, bo to w sumie niby juz, a tu ciszaaaa.....:-DAle spoko, jak sie posypiemy to Wszystkie hurtem:-D:tak:

Dziewczyny, myślę, że za nim się obejrzymy już nie będziemy mialy tyle czasu żeby na BB siedzieć :p
Dlatego teraz trzeba korzystać..
Monisia - Moja mama urodzila 3-ke dzieci i w ogóle nie wiedziała co to czop, dopiero ja jej wytlumaczyłam, nie miała pojęcia o tym :D

Marcepanku co się stało?

Mój Kochany mężuś mnie nieźle wkręcił...pamiętacie jak mówiłam ,że mój T to by chciał następną dzidzie. No i wczoraj ujrzałam dwie krechy...perfidnie tłuste dwie krechy!!! Mam tak mieszane uczucia ,że to mało powiedziane....

Bo my to już od dłuższego czasu znów no wiadomo co robimy...i jakieś 6tygodni temu było dość hmmm ostro ,ale twierdził ,że zdążył... niestety okres mi się spóźniał i zupełnie dla jaj zrobiłam test choć sądziłam przecież to nie możliwe zabezpieczamy się i w ogóle. Uśmiech na ustach T ,a na mojej twarzy mina roku SZOK...

Ostatnia edycja:
Dziewczyny, myślę, że za nim się obejrzymy już nie będziemy mialy tyle czasu żeby na BB siedzieć :p
Dlatego teraz trzeba korzystać..
Monisia - Moja mama urodzila 3-ke dzieci i w ogóle nie wiedziała co to czop, dopiero ja jej wytlumaczyłam, nie miała pojęcia o tym :D

Marcepanku co się stało?
moja tez nie wiedziała co to czop ;-) i masz racje potem nie bedziemy tyle klikac ;-)

Mój Kochany mężuś mnie nieźle wkręcił...pamiętacie jak mówiłam ,że mój T to by chciał następną dzidzie. No i wczoraj ujrzałam dwie krechy...perfidnie tłuste dwie krechy!!! Mam tak mieszane uczucia ,że to mało powiedziane....
no to nieźle , szok, sprawdź jutro raz jeszcze bo może to jeszcze hormony szaleja ?? a T już wie ????????

marylko tak wie...w końcu sam to zaplanował...mówiłam mu ,że się zastanowię...on uznał to za tak jakby zgodę...za 15minut będę wiedziała na 100% bo przed szesnastą mają być wyniki bety...

created a ten tak jakby śluz to na moje oko czop. Ale u Ciebie to najwyższy czas by rodzić.

edit...BETA 376...

reklama
Do góry