reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wystarane na 2011 - kontynuacja wątku ze staraczek :-)

Mój Kochany mężuś mnie nieźle wkręcił...pamiętacie jak mówiłam ,że mój T to by chciał następną dzidzie. No i wczoraj ujrzałam dwie krechy...perfidnie tłuste dwie krechy!!! Mam tak mieszane uczucia ,że to mało powiedziane....

Bo my to już od dłuższego czasu znów no wiadomo co robimy...i jakieś 6tygodni temu było dość hmmm ostro ,ale twierdził ,że zdążył... niestety okres mi się spóźniał i zupełnie dla jaj zrobiłam test choć sądziłam przecież to nie możliwe zabezpieczamy się i w ogóle. Uśmiech na ustach T ,a na mojej twarzy mina roku SZOK...

marylko tak wie...w końcu sam to zaplanował...mówiłam mu ,że się zastanowię...on uznał to za tak jakby zgodę...za 15minut będę wiedziała na 100% bo przed szesnastą mają być wyniki bety...

created a ten tak jakby śluz to na moje oko czop. Ale u Ciebie to najwyższy czas by rodzić.

edit...BETA 376...

wow, gratulacje
oby ta ciąża przebiegała spokojniej niż z Nikolą
i faktycznie czym prędzej do lekarza

Marcepanek mój kuzyn swojej żonie zrobił ten sam numer;) będzie dobrze ale fajnie;) zapraszam na styczniówki;)

aha bo ja też styczniówka jeśli sie jeszcze u was nie chwaliłam obecnie 6tc;)

gratulacje

reklama
Monisia ;-) a co męzyk na to ? ;-) dobrze że mama poszła z córa do lekarza i oby szybko jej przeszło to przeziębienie - teraz ta pogoda taka zmienna

Majqa a co u Ciebie ?? jak humorek ??

hej :)
Ewula - Gratuluje :))

Ja się tylko zgłoszę, że jestem.. nie spałam pól nocy i jestem nieprzytomna :/
Od 22.45 do 2 w nocy miałam skurcze co 7-8minut, takie bolesne, że nie mogłam podnieść się z łóżka, a potem z podłogi, za równo brzuszne jak i krzyżowe..
Byłam pewna, że to to, ale minęlo.. Do tego Maluch się tak ruszał, aż w końcu padł i ja też :D
Coś czuję, że poród zbliża się wielkimi krokami, w nocy miałam już pierwszą porcję tego co mnie czeka...

Monisia - Dobrze, że mama Ci pomogła.. moja już też niedługo będzie ze mną, nie wiem jakbym sobie sama poradziła

hej :)
Ewula - Gratuluje :))

Ja się tylko zgłoszę, że jestem.. nie spałam pól nocy i jestem nieprzytomna :/
Od 22.45 do 2 w nocy miałam skurcze co 7-8minut, takie bolesne, że nie mogłam podnieść się z łóżka, a potem z podłogi, za równo brzuszne jak i krzyżowe..
Byłam pewna, że to to, ale minęlo.. Do tego Maluch się tak ruszał, aż w końcu padł i ja też :D
Coś czuję, że poród zbliża się wielkimi krokami, w nocy miałam już pierwszą porcję tego co mnie czeka...

Monisia - Dobrze, że mama Ci pomogła.. moja już też niedługo będzie ze mną, nie wiem jakbym sobie sama poradziła
ja tez pół nocy nie spałam ale skurczy nie miałam wcale po prostu bezsenność ;-( a wolała bym chyba miec te skurcze ale jak bym miała takie jak Ty to bym chyba pojechała do szpitala może by dali coś na przyśpieszenie i było by po sprawie ;-)

fajnie by było.. tutaj by wysłali mnie z powrotem do domu i kazali przyjechać jak odejdą wody lub skurcze będą cześciej niż co 5 minut....

reklama
Cześć:)

Strasznie ostatnio zaniedbałam forum:( Ale mam nadzieję że mnie jeszcze pamiętacie:)) Na bieżąco też niestety nie jestem:(

Marcepanek chyba pogratulować trzeba co? Oswoiłaś się już?? Oby ta ciąża była już spokojna i bezproblemowa:))
U mojej siostry jeden synek skończył roczek 19 marca a drugi urodził się 1 kwietnia:) Trochę roboty ma ale nie narzeka:))

Created no Ty prawie już:)) Szybkiego porodu życzę:) I jak najmniej bolesnego.

A u mnie cóż... przygotowania:) Wkońcu! Piorę, prasuję, sprzątam, planuję remont (tylko planuję! mężuś pomaluje i poustawia żeby nei było) i robię ostatnie zakupy.
Wszystko na raty bo oficjalnie jeszcze ten i następny tydzień mam się oszczędzać. Ale w przerwach czytam ksiązki i oglądam filmiki o pielęgnacji malucha itp...

Do góry