reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wystarane na 2011 - kontynuacja wątku ze staraczek :-)

Monisia oby do świat a potem to już zleci a święta tez za chwilę dosłownie będą - tak to sobie tłumacze ;-)
No ja po swietach mam jeszcze 1 maja Komunie chrzestnicy i 15 maja komunie gdzie moj maz jest chrzestnym, takze mi to dopiero czas sie wypełni:-D a po 15 tym to juz moge rodzic:tak:to bedzie 36 tydzien:-D

reklama
Wisienko
[*]
ewelinko
ale mimo wszystko lekarka kazała ograniczyć kontakt , pewne jest ,że nie będzie gorzej ;-)

A czop różni się od śluzu i to dość znacznie tak jak któraś z was napisała to taka galaretka śliska no i wychodzi kawałkami bądź od razu całość. Niektórym taki czop odchodzi wraz z wodami jak już poród w toku ,a niektórym dwa trzy tygodnie przed porodem. Pozostaje tylko czekać i obserwować.

monisia,marylka po porodzie to dopiero nic wam się nie będzie chciało ;-) Róbcie póki możecie heh
Chociaż może mi się nie chce bo jeszcze mały dokazuje. A najgorzej mam z prasowaniem za to od tygodnia już się biorę :-) ale tak to jest bo za dnia nie mogę prasować gdy mały się kręci ,a wieczorem to już siły nie mam.

Ale i tak się sobie dziwie pranie gotowanie sprzątanie i jeszcze zabawa z małym w międzyczasie. No i robię dwa obiadki bo karmię piersią ,a mój mężulek to kotleta tłuściutkiego lubi sobie zjeść. A i spacery choć od niedzieli mamy taką pogodę ,że szkoda gadać. Wczoraj nawet śnieg sypał w sumie dziś też...:dry: Nie dziw ,że brzuchol mi znikł wieki temu i ważę już 41kg został kilogram na plusie który chyba się w cycach umieścił zwłaszcza przed karmieniem jak ciążą ;-) Szkoda jednak bo chciałam sobie zostawić z 5kg :-)

Ostatnia edycja:
Heloł :-)

Cały tydzień biorę się za pisanie, ale ciągle coś ;-) teraz mała śpi, ja się wyleguję, więc mam chwilkę ;-)

Krakowianka, wielkie gratulacje !!! rzeczywiście nieźle Cię wymęczyli ...
Hope, jak to która następna :confused: TY :-p
Wisieńko,(*) dla babci :-:)-:)-( trzymaj się !!!
Monisia, ja też mam lenia ... u nas na szczęście już po remoncie, ale czas najwyższy wygrzebać z piwnicy kartony z ciuszkami ... poszłam wczoraj i zwątpiłam !!! tyle tam przydasiów, że nic, tylko odbić się od drzwi i uciekać :-D

poza tym, najwyższa pora zabrać się za jakieś zakupy ... bo mam mocne postanowienie, że po 15 maja kończę 37 tyg i rodzę :-) a to w sumie lada moment, bo zaraz święta, potem weekend majowy i JUŻ !!!:szok:

widzę, że Pan Czop na tapecie ... haha ... przypomniały mi się te forumowe dyskusje przed pierwszym porodem :-D czy to czop, czy nie czop :-D;-)
ja się nie wypowiadam ... mój musiał odejść w trakcie porodu, bo wcześniej nic a nic nie zauważyłam ...

Dzien dobry wszystkim ;-)

jeszcze powróce do pana czopa - jak to ładnie jol nazwała ;-) , nie wiem co to było czy czop czy po prostu śluz i nie wiem czy mozemy sie seksić czy nie ?? jak myślicie ?? w sumie juz sie seksiliśmy ale wtedy jeszcze nie wiedziałam ze to czop moze być ;-)

Wisienko współczuje
[*] bardzo mi przykro :(

Marylka czopa nie da się pomylić ze luzem - myślę kochana, że możesz być spokojna skoro masz wątpliwości to zapewne śluz :no: nie czop ;-)
Mnie przy pierwszej ciąży odszedł chyba przy porodzie wiec nie wiedziałam jak to jest ale teraz już odszedł mi i widziałam go - tez na raty jak u Maran - tydzień przed porodem i reszta kilka godzin wcześniej
Tez miałam różne podejrzenia wcześniej ale jak odszedł byłam pewna i juz nie miałam wątpliwości

A tak w ogóle to wy już tuż tuż na finiszu - super :tak::tak::tak::-):-):-)

mało ostatnio jestem na forum bo ciągle coś muszę załatwiać - sprawy spadkowe :( i różne tego typu - mama zostawiła mieszkanie i muszę je wynająć bo nie będę przecież 2 czynszów płacić a sprzedac nie mogę bo szkoda podatek płacić - dopiero za 5 lat mogę
oprócz tego masa innych rzeczy np OFE itp

Ostatnia edycja:
Sorbuś dzieki za info ;-) no i pomogłas mi bardzo ;-) dzięki ;-)
i szybkiego uporania sie z tym wszystkim

Maran hejka kobitko

młodam helloł no to trzymamy kciuki za Iwonke ;-)

reklama
Do góry