reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wystarane na 2011 - kontynuacja wątku ze staraczek :-)

reklama
hello

SOL- niezle.. wlasnie czytalam na onecie, ze chmura nadchodzi nad PL

a ja mam pytanie male... kiedy moge prowadzic samochod? w szpitalu mi powiedzieli, ze po 6 tygodniach dopiero.. toz to zapomne jak sie jezdzi :) hehehe minely juz 3 tyg i czuje sie super, to moze juz? macie jakies info na ten temat? w necie znalazlam komenty, ze nawet po tygodniu prowadzily samochod, co wg mnie jest jednak za wczesnie...

Maggy ja pierwszy raz siedziałam za kierownicą 2 tyg po porodzie - szczerze mówiąc nikogo nie pytałam od kiedy mogę :zawstydzona/y::-p i tak od tamtej pory sobie jeżdzę :tak:

Ewcia śliczny brzusio :-)

Mary - piękny groszek :tak::tak::-D:-D

Marcepanku - podzielam zdanie dziewczyn masz piękne dzieciaczki :tak::tak:

monisia - z czystym sumieniem w ostatnim trymestrze można brać Sinsilab i w okresie karmienia też. Ja codziennie sobie piję. W ciąży uzupełnia niedobory magnezu i wapna a w okresie karmienia wspomaga dojście do siebie - no i zęby mniej lecą :-p Nie jest drogi moim zdaniem patrząc na skład :tak:

ewcia - co racja to racja - chociaż mi się nie podoba to twój wybór :tak:

A ja dzisiaj pobiłam rekord prędkości - w pół godziny zrobiłam babeczki, poszłam do sklepu, wykąpałam się i wyszykowałam M do pracy :-p Jeszcze zdążyłam mu dać babeczki do pracy :-D I nie robiłam z paczki tylko sama :-D

witajcie :)
poczytuje Was każdego dnia, ale nie mam weny pisać i czasu też nie mam Ala mnie zamecza na maksa a Maja ma kolki, ale mamy juz od soboty sab simplex wiec jest duzo lepiej... najlepiej to śpi na spacerach bo w domu to wiadomo, Ala ciagle coś zrzuca, gada jak najeta, krzyczy itp wiec ja wybudza...

marcepanek piekności śliczności :)
wisienka no to super, że babeczke będzie :)
wszystkie ściakam i myśle o Was ciepło :)

aha i widze po suwaczakch, iż niebawem sie zacznie mnóstwo porodów :) już sie nie moge doczekać aż będę poznawać nowych malutkich ludzików :)

bede sie odzywać w miare mozliwości...

Witam kochane!!!!
SOL - dzieki, dzis sobie zakupie ten Sensilab:tak:
A ja od dzis mam mezulka na urlopie przez 2 tyg.....juuupiii!!!! Chcemy przygotowac sypialnie na przyjscie Rozalki:-D W końcu moze cos sie zacznie dziac, wiec troche poszaleje....jakies zakupki, wyprawka...ahhh...nie moge sie doczekac!!!!:tak:
Buzka dla Wszystkich :***

Witam :)

Marcepanku,
śliczna Niunia!!!:tak:

Dorota, fajnie, że dziewczynka pozostaje dziewczynką:tak:

Monia
, ja mam jeden z polarku, a drugi z nie wiem z czego:zawstydzona/y:
ale jest taki bardzo mięciutki:sorry:
jeszcze zamierzam kupić jeden grubaśny, ale to nie na teraz, może gdzieś we wrześniu:-)

a oto moje 14 kg na plusie:-p
piękny masz brzuszek :) przesliczny :)

Hej babeczki!

Wróciłam niedawno od ginki. :-):-):-) Wszystko jest w porządku, Groszek jest bardzo malutki, ale mam go na zdjęciu!!! :happy::happy::happy: Termin mam wyznaczony na 23 listopada. :-):-):-):happy::happy::happy::rofl2::rofl2::rofl2: Nast. wizyta za 3 tygodnie, wtedy dostanę kartę ciąży i porobię badania.

A to mój test ciążowy z dziś (19 dpo):

Zobacz załącznik 339206

:-):-):-)

A oto mój Groszek - jeszcze bardzo maleńki i naprawdę ledwo widać, ale jest! :-):-):-)

Zobacz załącznik 339207

A jak Wam mija dzień?
rewelacja :) tak sie ciesze :) i piękny dzieciaczek :)

monia a imie naszej kruszynki, to trochę jakby tradycja rodzinna, ale raczej przypadkowa a nie kultywowana. Mojej prababci mama siostra to Emilia, mojej babci siostra tez Emilia no i moja mama była Emilia. Najpierw Dzwoneczek miał miec na imie Emilia albo Pawełek, więc troche zastanawialiśmy sie czy dac temu dzidziusiowi takie imie. Ale w końcu decyzja podjeta została:-)

Jejku jaka ja mam dziś zgagę okrutną:wściekła/y:
Ewcia fajnusi
współczuje zgagi- wiem coś o tym masakra tulam
Zobacz załącznik 339312
Tak dla równowagi synusia jeszcze dodam ;-)
No i dzisiejsze zdjęcie czternastodniowej Nikoli ;-)
Zobacz załącznik 339313
kobieto piękne dzieci rodzisz :)

a tak wogule to dzien dobry :) wczoraj mnie nie było bo byłam w sklepie i rozłożyłam cały karton towaru - hurrrrrra w końcu już nie mogłam w domu wytrzymac :) ale czuje sie dobrze i nic mnie nie bolało dzis mi sie nic nie chce i własnie jem śniadanie - spagetti :)

monisia no to super że niedługo zaczynsza zakupy :)

Witajcie kochane.
Monisia oj wiem jaka to radocha. Zdawaj sytuacje na bierząco.

Ja dziś obudziłam się na szczęście bez zgagi ale za to z hafcikiem. Lepszy jednak jednorazowy paw niz całodzienne pieczenie. Zjadłam sniadanie i nastawiłam zupkę. Mam dzis w planach porządki. Odkąd tu mieszkamy to osprzatanie mieszkania, dzieki temu, ze nie jest zagracone i kazdy odkłada wszystko na miejsce zajmuje 1-1,5. Ale przynajmniej mam zajęcie. A jak pojawi się dzidzia to na pewni i więcej rzeczy do składania:-)

reklama
Do góry