reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wystarane na 2011 - kontynuacja wątku ze staraczek :-)

reklama
Jaewa słodkości
monisia witaj skarbie. Ale pustki na watku, nie
Faktycznie ostatnio tu bardzo cichutko...pewnie wszystkim juz brzuchy przeszkadzaja i kregosłup nie daje posiedziec przed kompem;-)
Moja Królewna własnie sobie zazyczyła kluchy parowe z jogurtem truskawkowym:-DWłasnie sie paruja;-)

Ostatnia edycja:
Hah lubię, parowe kluchy u nas mówi się pyzy albo z czeska knedle. Ja zagadałam się z mamąo5 i na szybko zrobiłam zapiekanke : makaron na dno, potem schab, potem cebula, rukola, papryka, sos beszamelowy a na wierzch wbiłam jajka posypałam szczypioekiem i vuala czy jak to się pisze:-DNie wiem co z tego wyjdzie

Hejka

Ale na news trafiłam - Mary kochana gratuluję-bardzo się cieszę :)))

Wisienka brzmi pysznie - mniam mniam :)

jaewa - ciuszki cudne :)))

maran - jak się Majeczka chowa ??
i jeszcze jedno - mam nadzieje ze się skarbie na mnie nie obrazisz - ale chciałam ci tylko powiedzieć ze pisze się Mai nie Maji :zawstydzona/y:(nie gniewaj się proszę ze cię poprawiam )

Monisia trzymam &&&&&& żeby córcia zostałą w swoim pokoju - nasza przychodzi do nas w nocy czasem nad ranem samym ale nie mam pojecia jak ja tego oduczyć :zawstydzona/y:

Hejka

Ale na news trafiłam - Mary kochana gratuluję-bardzo się cieszę :)))

Wisienka brzmi pysznie - mniam mniam :)

jaewa - ciuszki cudne :)))

maran - jak się Majeczka chowa ??
i jeszcze jedno - mam nadzieje ze się skarbie na mnie nie obrazisz - ale chciałam ci tylko powiedzieć ze pisze się Mai nie Maji :zawstydzona/y:(nie gniewaj się proszę ze cię poprawiam )

Monisia trzymam &&&&&& żeby córcia zostałą w swoim pokoju - nasza przychodzi do nas w nocy czasem nad ranem samym ale nie mam pojecia jak ja tego oduczyć :zawstydzona/y:
Z tym oduczaniem dzieci od pewnych rzeczy, to zawsze jest kłopot - jedyne co nas moze uratowac, to cierpliwosc i konsekwencja....:tak:

no właśnie - choć generalnie szło nam dobrze to z tym sobie jakos nie umiemy poradzić zwłaszcza ze czasem nawet nie wiem kiedy przychodzi dopiero nad ranem ja widze albo jak Pati się obudzi :))

a oto ona.
sorbuś, monisia ja mojego Maćka dwa tygodnie odprowadzałam kilka ray w nocy do swojego pokoju. Potem spał juz w swoim łózku. Tu cierpliwośc najwazniejsza.

Mary-beth gratuluje z całego serduch :)

sorbek pewnie, że sie nie gniewam, czlowiek sie uczy całe zycie, a lipa nie wiedzieć nawet jak odmienia sie imie własnego dziecka :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: wiec dzieki :-D
a odnosnie Mai to męczymmy sie troche z brzuszkiem, ma takie jakby kolki? wzdęcia? w kazdym razie boli ją brzuszek i daje jej espumisan, dużo nasze na brzuszku ogólnie gdyby nie brzuszek była by spokojniutkim dzieckiem bo jak nic jej nie dolega to ladnie śpi...je ok. 21-22 a w nocy ok. 2-3 budzi sie na cycusia i później spi do 6-7. No jak jej brzuszek dokucza to wiadomo - nie spi, ale jak jest ok. to grzeczne dziecko :) Moja mama już wróciła do Polski wiec zostałam sama z dziewczynkami... no i póki co dajemy rade, ale łatwo nie jest, nie powiem... Ala kocha siostre i daje jej buziaki, głaska, chce przytulać, ogólnie bardzo fajnie zaakceptowała Majeczke :) to u nas tyle tak na szybko...

staram sie poczytywać Was na bierząco, ale nie mam teraz zbyt wiele czasu na pisanie, dlatego nie odpisuje kazdej by nikogo nie pominąć :zawstydzona/y: ale mysle o Was ciepło :tak:

reklama
maran - nie przejmuj się odmianą - ja nadal mam problemy z ustaleniem odmiany Emilki :-p Skróciłam do nieodmiennego Emi :-p

Wisieńka - gaduła :-p

A u mnie obie panny teraz śpią więc i ja się chyba zdrzemnę :-) Nie wiem jak u was ale u mnie pada deszcz :dry:

Do góry