reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wystarane na 2011 - kontynuacja wątku ze staraczek :-)

Misia to nie znajomi, to Brat mojego S z zona i dzieckiem czyli rodzina :)

Sol ciesze sie ze z gardlem ok :)

Wisienka buziaki trzymaj sie kobietko :)

Marylka ja mam jeszcze pare rzeczy do zrobienia w pokoiku malej ale jakos mi to wolno idzie ;)

Monisia i pozostale babeczki :*

Ja wlasnie wstalam i zaraz spadam pod prysznic, sniadanko i musze chalupe posprzatac.
Wczoraj przyszla mi paczka z Polski z ciuszkami dla malej :))))

reklama
jaewa - z gardłem ok, ale chyba w piątek położą mnie na chirurgii :-( albo w kwietniu na planowy zabieg :-(

Żyć nie umierać - brzuch mnie nawala a szwagierka mnie pocieszyła że albo to zrosty w otrzewnej albo przepuklina pępkowa - w piątek obejrzy mnie chirurg :dry: Co w tym miesiącu jeszcze się ***** s*******i???

Sol nie sluchaj co mowia inni....sam lekarz oceni co i jak....Duzo zdrowka zycze :*
A czemu maja Cie polozyc na chirurgii? Cos z kregoslupem nie tak?:-( Sorry moze cos pisalas wczesniej ale nie doczytalam.... :(

Witam sie porannie jak dla mnie. Alez wystarane spią.... zajete itp. Cisza tu ogromna.
Ja najedzona i popita i zmęczyło mnie to cholernie, chyba się położę znowu. Pogoda do doopy, leje i szaruga.
Jaewa pokaż ciuszki
Sol współczuje kobito,ty masz ostatnio przesra***
Wszystkim co wlecą buziaki

Witam babeczki!!!!
SOL - 3maj sie cieplutko kochana!!!! Niech Cie juz opuszcza te złe rzeczy:tak:
JAEWA, WISIENKA - buziaki Słoneczka!!!!!
My dzisiaj przenieslismy Zuzie do jej pokoju....teraz tylko musze pilnowac mezulka zeby jej czasem nie ustapił i zeby n ie wróciła do naszej sypialni:szok:Tez lubie z nia spac, przytulic sie itd, ale ona ma juz 5 lat, wiec uwazam ze najwyzszy czas zeby spała u siebie - tymbardziej ze w czwórke nie damy rady w jednej sypialni, a nawet chwili intymnosci nie mamy....wrrrr......:zawstydzona/y:takze prosze o &&&&&&&&& zeby juz tak zostało:tak:
No i mezus od nastepnego piatku ma urlop 2 tyg, wiec chcemy wziac sie za sypialnie - w koncu załozyc listwy przypodłogowe,odswiezyc sciany i wymienic zarówki na zyrandole po 3 latach:zawstydzona/y:- bedzie mozna powoli montowac łóżeczko i kacik dla Rozalki:-D

Witam Was kochane!

Chyba nieśmiało mogę do Was dołączyć... :happy::happy: Wygląda na to, ze jestem w ciąży!!! :-):-):-):-):-) Oto mój dzisiejszy test w 12 dniu po owulce:

Może powinnam poczekać na potwierdzenie ciąży, ale już tak chciałam do Was dołączyć... :-):-):-)

Witam popołudniowo:-)

SOL zdrówka życzę!!!

WISIENKA no ostatnio coś spokojnie się tu zrobiło...

MONISIA trzymam kciuki &&&&&& żeby przeprowadzka zakończyła się powodzeniem:tak:

MARY kochana jeszcze raz gratulacje!!!! I witam Cię na wystaranych:tak::tak:

Witam Was kochane!

Chyba nieśmiało mogę do Was dołączyć... :happy::happy: Wygląda na to, ze jestem w ciąży!!! :-):-):-):-):-) Oto mój dzisiejszy test w 12 dniu po owulce:

Może powinnam poczekać na potwierdzenie ciąży, ale już tak chciałam do Was dołączyć... :-):-):-)
MARY:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-DHURRRRAAAAA!!!!!!! TAK NA CIEBIE CZEKAŁAM:tak::tak::tak::tak::tak:GRATULUJE MOJA KOCHANA!!!!!JUPIIII!!!!!!!!

Monisia, Nika - dziękuję Wam, kochane moje babeczki!!! :*:*:* Tak sie cieszę, ze mogę tu wreszcie dołączyć. :rofl2:

Monisia - ja też bardzo już chciałam tu do Was dołączyć! Teraz gapię się na test i ryczę ze szczęścia! :-) Nie mogę w to uwierzyć!!! :-) Muszę mojemu M. powiedzieć, i chyba polecę do miasta po bodziaka z napisem "I love my daddy"! :-):-D A z kalkulacji wynika termin 26 listopada!!! :-):-)

reklama
Monisia, Nika - dziękuję Wam, kochane moje babeczki!!! :*:*:* Tak sie cieszę, ze mogę tu wreszcie dołączyć. :rofl2:

Monisia - ja też bardzo już chciałam tu do Was dołączyć! Teraz gapię się na test i ryczę ze szczęścia! :-) Nie mogę w to uwierzyć!!! :-) Muszę mojemu M. powiedzieć, i chyba polecę do miasta po bodziaka z napisem "I love my daddy"! :-):-D A z kalkulacji wynika termin 26 listopada!!! :-):-)
Pomysł z bodziakiem super:tak:Naprawde sie ciesze:-D

Do góry