reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wystarane na 2011 - kontynuacja wątku ze staraczek :-)

Jestem kochane. Dziękuję wa za okazane wczoraj zainteresowanie i wsparcie. Moja glukoza wyczerpała mnie okropnie. Zanim ją wypiłam wymiotowałam 2 razy, potem półleżałam na krzesłach w przychodni i walczyłam z odruchem wymiotnym. Lediw zywa. Oczywiście w koło pełno wolnych krzeseł a jakis smierdzący facet musiał siąść koło mnie. Przeniosłam się dalej ale tam juz było blisko gabinetów i nie mogłam się tak rozłozyc jak w tamtym koncie. Wytrzymałam do badania, dojechałam do sister a potem jak mnie puściło to miałam rewolucje na dwa konce przez godzinę. Padłam, zasnełam i spałam 3 godziny. Przyjechał Pol zabrał mnie do domu i tam ledwie weszłam na te nasze pietra. Masakra, we łbie mi się kręciło, słabo było okropnie i mdłości. Przesiedziałam do ósmej , wykąpałam się i padłam. Obudziłam się dziś o 9.45. Czuję się nieźle i mam nadzieję, ze nie okaże się jeszcze, ze mam cukrzycę.:szok:
Nika gratuluję synka, och przekonasz się jacy mali chłopcy są uroczy
monia ja na razie robię rozeznanie w tych szkołach, tez pójdziemy, fajnie, ze twoja jest w porządku
Marylka jak ciebie czytam to mi się czasem wydaje ,że ja to piszę:-)
Jak spałam w nocy Pol mówił, ze mała tak szalała i bawił się z nią pół godziny. Stwierdził, ze jak śpię to mocniej kopie. Świecił do niej lampka a ona waliła w nią tak, ze spadała. Strasznie się ekscytuje tą nocną zabawą. Myślę, ze czuł się najbardziej jak tatuś i jakby sam się nią opiekował. Az się wzruszyłam....:zawstydzona/y:
Jesli chodzi o imiona wybieramy między; Emilka, Hania, Zosią a Lilą :-)Może do świąt uda nam się wybrac.
Ide się ubrac bo kurier ma przywieźć moje ciążowe leginsy i tunikę a ja jeszcze w piżamce.:-D

reklama
Witam

nika
- gratki chłopca
wisieńka - współczuję ... dobrze, że dziś lepiej

ja też trochę lepiej sie czuję ale nadal słaba jestem

Cześć babeczki ja się tylko witam

Nika gratuluję synusia

Zaraz do pracy zmykam :(
A byłyśmy dziś na szczepieniu pierwszym i moja córcia była bardzo dzielna :)

buziaki dla Was wszystkich dziewczyny i dla brzusiów i dzidziusiów :)

Ostatnia edycja:
Witam Kochane:happy2:

Troszkę tylko nadrobiłam.

Marcepanek GRATULACJE!!!!

Jaewa Mój Maluch też ostatnio daję czadu ale to cudowne uczucie:happy2:
Ja na miejscu znajomych też bym chyba zdecydowała się uciekać z kraju gdybym miała możliwość..

Wisieńka też tak się męczyłam z pierwszą glukozą. W ogóle to straszna męka... Trzymam & żeby badania były ok:happy2: Mój Misiek też z Wojtusiem po nocach buszuję jak ja zasypiam:-)

Pozdrawiam Was wszystkie gorąco. My jedziemy zaraz do Teściowej Mojej po ubranka dla Małego:happy2:

Witam kochane!!!!
NIKA - GRATULUJE SYNKA!!!!!:tak:
SOL - uwazaj na siebie!!!!
MARYLKO - buzka :***
SORBUS - super ze szczepienie poszlo gładko!!!!! :***
WISIENKA - ciesze sie ze juz po glukozie i ze lepsze samopoczucie:tak:
DLA POZOSTAŁYCH BABECZEK :***
A ja dzis byłam z moja Zuza u lekarza cos tam sie zaczyna dziac i dostała antybiotyk, ale tylko na 4 dni:) Ogólnie nie jest tak zle, ale w nocy była ciepława i miała wypieki i dlatego poszłam zeby miec spokojna głowe....
Rozalka daje czadu:-DPleców i zeber mam juz dosc...do tego kuje mnie dzis z lewej strony brzuch, ale to jak dłuzej postoje, a z plecami to nie wiem gdzie wlezc??? Ale ogólnie humorek dopisuje:tak:Byłam dzis w sklepie dla dzidziusiów i jak zobaczyłam te piekne rzeczy to musiałam szybko uciekac, bo ceny to przerazajace:szok: Normalnie body z krótkim 19 zł:szok:

Po bólu gardła śladu nie ma - był wynikiem suchego powietrza chyba. Żyję bynajmniej a odpocznę po śmierci jak mnie skremują :-p

Sol hehe, mnie tez skremuja nie ma bata
monisia straszna drozyzna , ciesze się , ze wtedy kupiłam w Smyku na przecenach. Trójpak bodziaków kosztował 15 zł. Zdrówka dla małej
Misia wstaw fotki co przywieziecie.
Ja mam chyba juz instynkt gniazda......

reklama
Do góry