reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wystarane na 2011 - kontynuacja wątku ze staraczek :-)

witam :)
wpadłam zobaczyć czy sa wieści od Maggy... ale widze jeszcze ciasza...
u mnie bez zmian... poczytuje Was troche, ale nie mam mocy by pisać... bo dalej mam straszne rozwolnienie...juz sie tak z Maja meczymy 4 dzien... i chyba zwarjuje... Boże ileż to mozna... a taka dolegliwosć to nie przeciwwskazanie do karmienia piersią wiec i Maja też ma problemy z brzuszkiem... jestem wykonczona bo noce straszne sa teraz, albo ja do wc latam, albo Malutka na cycusiu wisi i tak na zmiane wiec jestem jak zombie.... ;( mam dość i chodze nerwowa na maksa... do tego chce mi sie ryczeć z bezradności... ;(

reklama
witam :)
wpadłam zobaczyć czy sa wieści od Maggy... ale widze jeszcze ciasza...
u mnie bez zmian... poczytuje Was troche, ale nie mam mocy by pisać... bo dalej mam straszne rozwolnienie...juz sie tak z Maja meczymy 4 dzien... i chyba zwarjuje... Boże ileż to mozna... a taka dolegliwosć to nie przeciwwskazanie do karmienia piersią wiec i Maja też ma problemy z brzuszkiem... jestem wykonczona bo noce straszne sa teraz, albo ja do wc latam, albo Malutka na cycusiu wisi i tak na zmiane wiec jestem jak zombie.... ;( mam dość i chodze nerwowa na maksa... do tego chce mi sie ryczeć z bezradności... ;(
Słoneczko trzymam &&&&&&& zeby jak najszybciej przeszło!!!!! Wiedzialo kiedy cie złapac, paskudztwo jedne....:wściekła/y:
Całuski dla Was :***

Dziewczyny od godzny brzuch mnie kłuje z lewej strony tak na połowie wysokości od pepka , tyle, że z boku. Wziełam nospę a to kłuje dalej. Boli. Co to może być????

Maggy GRATULUJE!! Aż się łezka w oku kręci... :-p
Mama dziękujemy za informacje:-)
Maran oby brzuch odpuścił. To musi być bardzo męczące. A może do lekarza z tym iść?

SOl śliczna Malutka a jakich policzków nabrała:-)

Wisieńka też mnie tak kuło ale jakby się nasilało zadzwoń do lekarza tak dla uspokojenia:happy:

Ja zjadłam i idę pod prysznic. Muszę posprzątać mieszkanie i królisi :happy:

Aaaaaa leżaczek już przyszedł:-) Misiek złożył od razu:-) Stoi już w pokoiku:-) Ehh tak patrzyłam na niego i już bym chciała tego swojego Skarba w nim zobaczyć:-)

Mama Już nie mogę się doczekać:happy:

Mój Wojtuś rozpycha się jak szalony:-D dosłownie codziennie od 5 rano do 8 potrafi. Potem od 12 i aktualnie teraz też się rozpycha od 18 do 20-21 gdzieś a potem od 22-23 do 3 w nocy potrafi i wtedy najbardziej daje czadu:happy: Teściowa się śmieje że się pewnie wcześniej do Nas wypcha ;-)

Jakaś jestem rozchwiana dzisiaj bo co chwile mi się płakać chcę:zawstydzona/y:

reklama
MAGGY OGROMNIASTE GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Teraz szybkiego powrotu do formy życzę:))

Mama dzięki za info:)

Do góry