reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wystarane na 2011 - kontynuacja wątku ze staraczek :-)

Witam się :)

Wczesniej nie pisalam bo jak przyszłam z pracy czyli o 15 tak do 19 spałam:sorry: Alee mnie znuzyło... A ja sie dzisiaj wkurzylam Dzisiaj jestem w pracy i dziewczyna jedna sie mnie pyta jaka plec i o imie zapytała od razu. Odpowiedziałam ze bedzie dziewczynka, Gabrysia. a ona do mnie : " chcesz dziecko oszpecic tym imieniem?" . Ja rzumiem ze sie moze nie podobac ale to byla przesada:wściekła/y:

reklama
musia - głupia pinda z baby :dry:

jos - to co?
[video=youtube;kv3mhQpaIes]http://www.youtube.com/watch?v=kv3mhQpaIes[/video]

Hej skarbenki. Wróciłam po całodziennych wojażach z Wro. Oczywiscie byłam i u gina. Dostałam L4 do konca ciązy i nakaz odpoczynku i nospę wieczorkiem jak mnie brzuch pobolewa. Dzidzia nogi miała zaciśnięte i nie am potwierdzenia płci:wściekła/y:Ja jestem tak padnieta, ze nie mm na nic siły i zaraz zmykam w bety
Sol Ślicznosci, mniam ją

Witam ;)

My dalej na zadupiu ;) Za troche ide do sklepu po maslo bo sie skonczylo ;)

Sol fajniusia ta Twoja mala :) Ja juz bym tez chciala moja miec przy sobie az sie doczekac nie moge ;) Sukienusia fajna :) Ja tez kupie mojej na poczatek moze jedna albo 2 szt ale nie wiecej :) Rozowy nie nalezy do moich ulubionych kolorow ale juz tez sie skusilam na pare ciuszkow w tym kolorze. Tutaj w Au maja tak ze jak dziewczynka to ma OBOWIAZKOWO wszystko rozowe a jak chlopczyk niebieskie. A ja ostatnio kupilam malej niebieskie kocyki do lozeczka i wozka i mam to gdzies ;)

Wisienka a mowilas ze babeczka ma byc? :) No tak mi potwierdzili 3 razy ze dziewuszka ;) Lekarz powiedzial ze jak by to mial byc chlopczyk to by z nim cos niedobrego bylo bo jajek nie widzi:-D

Jak wrocimy w czwartek do Sydney chce do konca juz poskladac lozeczko i przewijak, poukladac rzeczy w szafkach dla malej...Musze wykorzystac S przez ten weekend bo potem znowu od poniedzialku jak cos mamy gdzies jechac jakies 700 km:szok::-D S sie boi ze mna juz jedzic jak widzi rozmiary mojego brzucha wiec jak teraz bede miala wizyte w piatek musi sie zapytac doktorka czy moge z nim znowu jechac ;)

Pozostale babeczki sciskam mocno...Juz zapomnialam co mam ktorej napisac....:zawstydzona/y:

Dziewczyny czy to prawda ze z noworodkiem trzeba spac w jednej sypialni przez pare miesiecy od urodzenia? Ja nie wiem jak to zrobic...S sie nie bedzie wysypial a przeciez on do pracy musi chodzic.....

Oki spadam do sklepu :*

cześć babki

pisałam rano do Maggy-odpisała ,ze jedna dziewczyna już pojechała na cc a Maggy jest 3 w kolejce i ma nadzieje,ze do południa bedzie już mamusią.

pozdrawiam

Witam,

Jaewa, a kto Ci powiedział, że z noworodkiem trzeba spać w jednej sypialni??????????? To jest Twoja organizacja, jak będziesz w stanie wstawać do drugiego pokoju po nocy, to nie widze problemu...zazwyczaj to wygoda mam, żeby mieć dziecko koło swojego łóżka...

Monisia, za wizytę &&&&&&&&&

Maryla, ano zmienną jest...oj tak ;)

Sol, się osoba nie tłumaczy :-D Śliczna królewna :-)

Krzyśka
, dzięks za info*

Miłego dnia życzę wszystkim*

Ostatnia edycja:
reklama
ewelina :-p
krzysia - dzięx :-)
jaewa - a co tam - dziewczynkom ładnie w każdym kolorze, to tylko chłopcom głupio w różowym :-p

A my dzisiaj znowu wybywamy na spacer :-D Tylko tak kole 11-12 jak się temperatura podniesie :-D A w piątek może zajrzy do mnie siostra kolegi z synkiem dwa dni od Emi starszym :-)

Do góry