reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wystarane na 2011 - kontynuacja wątku ze staraczek :-)

reklama
U mnie juz sie zupka gotuje:-D
Uwielbiam zupki... Jak mieszkalam z rodzicami to zadko mama zupy gotowala wiec teraz jak robie to caly garnek moze byc moj:rofl2:
Jak zwykle jak obieralam ziemniaki to jeden mi wypadl i piesiag go ukradl:-D
Moj maly zlodziej;-)

a ja już obiadek zrobiłam i nawet zjeść zdażyłam :) a teraz czekam aż sie przetrawi bo mi sie oczy zamykają ale ponoć nie wolno to może zgagi nie bedzie tak dużej bo od rana mi sie utrzymuje ale taka znosna :)

no fajnie by było jakbyśmy razem wszystkie rodziła , swoją drogą ciekawa jestem która w maju zacznie wysyp :)

dziewczyny Wam też dzieciaki pod lewe żebro sie wpychają ?? mój to wuelbia po prostu tak jakby głowe tam próbował wsadzić - Kamil mówi że on wtedy idze serducha posłuchac :)

Ja tez juz taaaaka glodna jestem, ale za pol godziny Mezus wraca to na Niego poczekam;-)
Maj to piekny miesiac. Sama sie w maju urodzilam;-)
Zazdroszcze Wam tych ruchow, jestem ciekawa jakie to uczucie;-)

Pralinka zobaczysz jeszcze chwila i sama poczujesz :) i będziesz nam opowiadac a my bęziemy jeszcze troche i tęsknic za tymi kopniakami - matko jak ten czas leci dopiero co kończyłam 3-ci miesiac a teraz zostały mi tylko 3 m-ce szok
mój Kamil tez w maju urodzony - 15 :)

:szok::szok::szok:

ale tu dzisiaj ruch !!!

za wiele nie popiszę, bo Zuzu właśnie postanowiła zakończyć drzemkę :baffled: czekam tylko, aż zupka się dla niej ugotuje, jemy i dyndam na pocztę, bo jakiś baran znów wysłał mi polecony na adres rodziców :wściekła/y: obstawiam PITa ...

Maran, Maja jest prześliczna !!! teraz do mnie dotarło, że to kolejny maluszek z 13-go :-) ja się czujecie ???

Marta, fajnie, że Karol zaakceptował już brata :tak: &&& za zdrówko !!!

Maryla, haha ... ja miałam dokładnie tak samo ... pierwsze ruchy w 18 tyg, dziecko z USG duże ... i przenosiłam 11 dni :-D
teraz się już nie nastawiam na nic ;-) chociaż też bym się nie obraziła na poród w maju ... a z drugiej strony termin mam na urodziny M, więc też fajnie :laugh2:

Monisia, no to niezłą szkołę życia miałaś z Zuzu :szok: moja na szczęście spanie miała od początku super ... co prawda w ciągu dnia nie chciała spać w łóżeczku, ale to bardziej moja wina, bo przyzwyczaiłam ją do długaśnych spacerów ... ale nocki prawie zawsze suuuper ...
i w swojej naiwności liczę, że druga będzie taka sama ;-)

zmykam, bo młoda już wstała na dobre ... jutro wyjeżdżamy, więc na pewno nie zaglądnę ... miłego weekendu !!!
chociaż może złamię żelazną zasadę i wpadnę w weekend ... M jedzie na narty, więc może mi się trochę nudzić ;-)

hejka,

jol, miłego weekendu.

ewelinka, u nas odwrotnie. Karol mało szalał w brzuchu, za to teraz... nie usiedzi w miejscu.
Kamiś kopał przeokropnie i bałam się co będzie po tej stronie. Znów niespodzianka, Kamiś jest grzeczny, przewidywalny i śpi w nocy.
Maranka, Majunia słodka, ma piękne oczka. Oj będzie nimi czarować chłopaków.

spadam karmić.

reklama
Jol no to mnie troche pocieszyłaś bo z jednej strony chciała bym w maju urodzić a z drugiej strony jak urodze w czerwcu to dostane kase z ubezpieczenia 2 tys - było by na szczepienia :) ale dobrze że to nie ja decyduje tylko Bartek co ma być to będzie :) - bo czasem nie moge sie go doczekac już a czasem wolała bym żeby w czerwcu sie urodził :) ale co tam kasa najważniejsze żeby był zdrowy mój chłopina kochany :)

Marta smacznego dla Kamilka :)

Do góry