reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wystarane na 2011 - kontynuacja wątku ze staraczek :-)

Doberek;-)

Ale nadajecie dzisiaj od rasnca:p

Wisienka odpocznij tam Kochana, i oby te mdlosci cie tak nie meczyly:*
Marylcia piszesz ze masz tydzien do koleknego trymestru. Mi sie mdlosci skonczyly tydzien przed II trymestrem i odczulam ogolnie roznice. Wiec mi sie wydaje ze to tak jakby organizm juz w ten trymest wskoczyl..
Wspolczuje mdlosci Slonko:(
Meggy jeszcze troszke;)
Nika,Ewelina, Monisia,Krakowianka:*

Witaj Lil, no czasem bardzo trudno tutaj ogarnac;-)
Sol, normalnie poplakalam sie ze smiechu z tej sytuacji z siostra:-D
A info dla Pok wysle z przyjemnoscia:-)
pewno masz racje

mi to wogule sie zdaje że ja do 20 maj to urodze - nie wiem czemu ale mam takie przeczucie a jeszcze jak pielęgniarka wczoraj powiedział że pierwsze ruchy zaczynają sie w około 20 tyg i trzeba date zapamiętac bo te pierwsze ruchy to tak naprawde połowa ciąży a ja chyba w 18 poczułam - no to sory a poza tym mam krótka szyjke, syn tydzien większy jest, już mnie skurcze atakują no i jakies takie przeczucie że będzie falstart :)

Ewelina Ty to uparta koza od małego byłas :)

reklama
Monisia, aaaa na zdrowie :-D :-D

Dziekuje:tak: Sluchaj, moja Zuzu w dzien spala tylko jak trzymamalam ja na rekach, jak tylko ja odlozylam do lozeczka, czy obojetnie gdzie - oczy juz jak 5 zlotych:szok:na noc zasypiala punkt 24ta, wtedy wszelkie placze odchodzily, ale w nocy i tak co 3 godziny sie budzila na jedzenie, a wstawala o 5.00/6.00 i od 9tej rano do 24tej ryk i noszenie na rekach..uff...i tak prawie do 2 lat...

Maryla, a żebyś wiedziała, mój Papcio cały czas powtarza, że ja to "Cytro-natka" byłam i jestem :-D
Ja też mam przeczucia na maja, nie wiem dlaczego....niby termin mam na 3 czerwca...no zobaczymy, kiedy Dziecię zechce wyjść ;-)

Monisia, może Rozalka będzie inna :-D :-D - no trzeba się łudzic nooo... ;-)

reklama
Dziewczyny dziekuje za przywitanie:*

Marylcia moja m,ama tez mowi ze w polowie sie czuje ruchy, to pewnie bedzie tak jak mowisz;-)

Ja wlasnie do POK wyslalam wiadomosc, masakra ile czasu mi to zajelo:p
Trzeba drugie sniadanie jesc;-)

Do góry