reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wystarane na 2011 - kontynuacja wątku ze staraczek :-)

maran wielkie gratulacje!!!!!! Super się cieszę!!!!! :-) buziaki dla ciebie i majeczki!!!!

U mnie kurczak w piekarniku dochodzi, ziemniaki i buraki na gazie:-) Ślinka mi już leci...

reklama
Witam :)

MARAN MOJE GRATULACJE :)))))):-D Ciesze sie bardzo ze sie juz "rozpakowalas" :) No to czekamy na fotki malej :)
GRATULACJE tez dla nowych zafasolkowanych ;);-)

U nas nic nowego :) Mala coraz silniejsza, czasami jak sie przeciaga to takie dziwne uczucie ;)
S poszedl do pracy. Ja na Ebay'u szukam ostatnich potrzebnych rzeczy dla naszej dziewuszki ;)
Dzisiaj walentynki :) Juz bylo romantycznie z ranca a jak S wroci z pracy przygotuje jakas dobra kolacyjke ;) a jutro ma urodzinki wiec tez bedziemy swietowac:-D
My wczoraj bylismy na walentynkowej kolacji w tajskiej restauracji bo S dzisiaj pracuje do pozna....

Ale bym sie piwka zimnego napila:zawstydzona/y:;-)
Slodkich snow Dziewuszki i milego poniedzialku zycze! Buziaki

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Ja juz sie pomalu ululowuje;-)

Lil tu u nas jest w ogole fajnie;-)
Wisienka czyli weekend rodzinny :cool:
Ewcia dziendoberek;-)
Slonce ale te urodzinki to jutro u Ciebie,tak??
Nie to ze u nas za pol godziny??;-)
No to milego swietowania:*
Zloz Mu prosze zyczonka ode mnie, bo nie wiem czy czasowo bede wiedziala kiedy "jutro'jest u Ciebie;-)\

Ja wczorsaj mialam ochote na drineczka, takiego z warstwami sokow i jakims owocem:rofl2:

Dobranoc Laseczki:*

Pralinka :* :) Tak jutro u mnie :))) Dziekuje w jego imieniu nie omieszkam przekazac:-D
Tylko ze biedak tez jutro pracuje do pozna...:-(
Milych snow Slonce :) Ja za troche biore sie za sniadanie bo wlasnie po kawce jestem...
Biedna doczytalam ze jutro masz dentyste....wiec bezbolesnej i bezstresowej wizyty zycze Kochana:sorry:

Maran o 10.30 urodzila Maję-4150g i 52cm i 9 ptn. poród silami natury bardzo szybki.II faza 10 minut i bez znieczulenia!!!

witam i pozdrawiam wszystkie babki 2w1;-):-):-)

superowo :):):):):) GRATULACJEEEEEEEEEEEEEEEE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Doczekalas się w końcu swojej panienki :)

witam i gratuluje nowym dziewczynom :)

mnie dziś mało będzie bo jedno pranie sie pierze drugie czeka w kolejce i chałupa do posprzatania a do tego zaplanowałam sobie że dziś zrobię pączki i piccerki :) takze jak ktos ma ochote to zapraszam :)

reklama
Witam się i ja :-D

Piękny mamy dzień walentynkowy, słoneczko świeci, dzieci są grzeczne :-D Tylko mnie łeb boli od karku bo źle spałam :dry:

jaewa - wszystkiego naj dla drugiej połówki :-D
marylka - tylko się nie przemęcz bo znowu Ci się brzuch stawiać zacznie :-p
ewelinka - jak dzisiaj samopoczucie kobitko?

Karola pokolorowała serducho dla tatusia, ja robię pysia obiadek bo niestety nie mam jak prezentu kupić skoro -10 na dworze to z Emi nie mam jak wyjść :sorry: więc chociaż tak mogę mu "dogodzić" :-p :-D Zaraz muszę iść nakarmić najmłodszą bo już kombinuje :-p A Karola chwilowo się sobą zajęła i puzzlami :-D Kurde chciałam blok czekoladowy zrobić bo M go ubóstwia ale nie mam składników a do sklepu też nie mam jak iść :dry: Ehh... życie :sorry:

Do góry