reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wystarane na 2011 - kontynuacja wątku ze staraczek :-)

Dziendoberek;-)

Ewcia dziekuje:*
Wlasnie obawiam sie ze bedzie bolalo:zawstydzona/y:

Marylcia leeeeeeece do Ciebie:tak: Pychota:-)

Witaj Ewelinka;-)

Sol prezent nie wazny, moim zdaniem wazne zeby byc ze soba no i przede wszystkim kochac sie;-)

Dziewczynki z okazji dzisiejszego swietata chce Wam zyczyc duuuuuuuuuuzo milosci w zyciu
url

reklama
SOL, a dziękuję, w miarę dobrze...czekam na wizytę jak na szpilach, mimo iż tylko po skierowanie idę na krzywą cukrową itp. Jutro ważniejsza wizyta, bo ocena szyjki, zobaczymy co to będzie...

Pralinka
, buziak* i trzymaj się mocno fotela ;-)

JAEWA, najlepszego dla S*

Dziewuszki, nie wiem, jak Wy, ale ja jakoś tego święta zbytnio nie obchodzę, mój P zawsze tam stara się coś wykombinować, ale bardzo sceptycznie do niego podchodzimy. Najważniejsze, by całe życie się kochać i szanować, a nie jednego dnia obsypywać się kwiatami i prezentami....a w pozostałe zapominac o uczuciach....

Ostatnia edycja:
Ewelinka ja mam w domu Wariata co nigdy ni znam dnia ani godziny czego moge sie po Nim spodziewac. Tak mnie zaskakuje:-)
My jak mamy razem wolny dzien i mozliwsoc to wtedy sobie gdzies wyskoczymy na randke czy cos...
Generalnie czy rocznice czy walentynki to najwazniejsze zeby zyczenia byly i buziak/:)
Prezentow sobie raczej nie robimy...
Tzn ja nie robie bo moj Mezus to mnie czesto zaskakuje;-)

Zeszle walentynki zle wspominam bo w szpitalu lezalam - 16go mialam zabieg akurat :(
Wiec niestety wydaje mi sie ze teraz walentynki beda mi sie kojarzyly raczej ze strata malenstwa..
Xhociaz wtedy do szpitala przywiezli mi maly torcik walentynkowy i Mezus kupil szklana roze i dal liscik ze tak dlugo mnie bedzie kochal az ta roza nie zwiednie:-)

ewelina - jak to co będzie - dobrze będzie :-) :tak:

A ja twierdzę że to święto wariatów :-D Bo Walenty był patronem chorych psychicznie :-D Więc jako świr to obchodzę to święto mojego domowego psychiatryka :-p :-D Karola robi występy w swoim pokoju, Emi udaje że śpi na moich rękach :-D A mi głupio bo wczoraj wypiłam litr soku "pomarańcza,jabłko,limetka" bo się zapomniałam a potem Emi brzuch bolał i wysypki dostała :sorry: Mam tylko nadzieję że jej to jutro nie zdyskwalifikuje do szczepienia. Oj żal mi jej jutro będzie na tych szczepieniach :-(

A mój romantykiem raczej nie ma możliwości bo ja mam alergię na kwiaty a że chcę schudnąć to czekoladki odpadają a on raczej nie lubi łazić po sklepach za czymkolwiek :-p

Ostatnio edytowane przez moderatora:
SOL, innej opcji niet ;-)
E tam, pogańskie święto i tyle :-D :-D :-D
Chorych psychicznie, czy chorych na epilepsję??? Zgłupiałam....

Ostatnia edycja:
Nie mogę Was jeszcze ogarnąć, a wciąż mam wrażenie, że chwilę z Wami pobędę mi będę musiała się wypisać, bo coś pójdzie nie tak. Ciekawe czy tylko ja tak mam po teście? Miałam plamienia od 18 dc. przez około tydzień - czy któraś z Was tak miała? Na implantację to chyba za długo??

Kochane dużo miłości WAM życzę!!!!!!!
f025.gif

reklama
Dziewczyny to Wy tym bardziej powinnyscie obchodzic to swieto - Wariatki dwie:-D

Zmykam ogarniac mieszkanko ;-)

Prosze od 15tej trzymac kciukasy bo u zebologa bedzie bolalo:-(

Buziaki

Do góry