reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wystarane na 2011 - kontynuacja wątku ze staraczek :-)

reklama
Wstalam dzisiaj o 6 i mimo ze wczoraj sie objadlam:-( to dzisiaj myslalam ze platkow na sniadanie nie zdaze zrobic. Zaladek mi przyciskalo do plecow. Zjadlam polowe platkow i juz bylam syta.

szczęśliwa - to moja teraz w kołysce lula :-D nie ma tak że cały czas na rączkach - chyba że ją brzuszek boli to wtedy tak ale normalnie to kołyska i koniec :-D

pralinka - całość projektu jest w salonie bo miałam sobie robić na początku czerwca ale że zaciążyłam no to się nie wybrałam w ciąży :-p Teraz chcę przestać karmić i idę sobie robić - tylko muszę kilka stów na niego odłożyć i na M tatoo - jego pierwszy - smok :-D Już się ugadaliśmy że za 6-7 stówek zrobi nam obojgu - normalnie ja za swój bym około 1000-1200 zapłaciła :-p

Sol no to pieknie:-)
Jak ja bym miala kase to chyba bym cala w tatuazach byla:p
Normalnie az Ci zazdroszcze:-)

Mary niech Ci szybko praca zleci:-)

Ja narazie uciekam troszke ogarnac bo ani sie nie obejze a tata po mnie do lekarza przyjedzie:p

Narazie milego dzionka zycze:*

domek ogarnęłam, samochodzik do mechanika odstawiłam no i teraz wleciałam do Was
mnie też na tatuaż nosi tyle, że na stopie i coś małego by jak będę stara bardzo mi nie przeszkadzał (no i za....ście mi sie podoba w tym miejscu :)) ale mój nie chce się zgodzić ...:( muszę nad nim popracować :)

pralinka - bycia masochistką? :szok: :-D to mi zajmie w pi.. miejsca na plecach a na kręgosłupie podobno pierońsko boli :no: A jak wypali to w przyszłym roku możesz mnie zaprosić to ci coś wydziaram bo ten koleś ma mnie podszkolić po tym jak zobaczył moje szkice :-D Więc może dorywczą robotę złapię :-D kolczykować umiem więc i dziarać się pora nauczyć :-D

Rozstac sie nie umiem:-)

Chyba bede przelotnie...
Majqa na szczescie jak ja robilam totuaze to dopiero poznalam mojego Meza wiec nie mial nic do gadania:-)

Sol ale powiedz ze to wciaga:-)
No ja mam kawalek tatuazu na obojczyku a i pepek mam w srodku wytatulowany. I chociaz slyszalam ze na zebrach czy kregoslupie bardzo boli to wydaje mi sie ze to nic w poroewnniu z pepkiem.
Tak jak pierwszego prawie nie czulam, tak jak tatuowali pepek to zeby wbijalam w nadgarstki...

Szkol sie a potem mi zrobisz cosik na plecach;-D
Ja wstepnie chcialam sobie zrobic tygrysa ktory przedziera sie przez skore, ale po dluzszym namysle stwierdzilam ze to bardziej meski wzor..

reklama
pralinka - zlituj się - ja ponurego kosiarza sobie tatuuje :-D tygrysy są super :-D
tiger-tattoo-8.jpg

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry