reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wystarane na 2011 - kontynuacja wątku ze staraczek :-)

jos - wehikuł czasu - jeny wino w parku, gitara... kiedy to minęło :sorry:

pralinka - bo jeszcze wyjdzie że traktujemy facetów przedmiotowo - ładna buzia, spora klata, sześciopak na brzuchu i duża fu.. - tego kobiecie do szczęścia potrzeba :-D :-D no i żeby coś w głowie było - ale chyba to w parze nie idzie :-p :-D Po połogu sobie odbijesz :-D

Mój starszy ode mnie o 3 lata i 3 miesiące :-p

reklama
Ewcia no doktorek mnie chyba nie lubi bo zakazal;-)

Ja to ostatnio pisalam ze jak mnie Maz po ciazy dopadnie to od razu dodatkowe kilogramy chyba spale:-D

sol a gdzie tam, charakter tez jest wazny, bo dobrze by bylo gdyby byl dobry i sprzatal:-D

Apropos...
Bo moj M mial cala noge spuchnieta i ledwo chodzil. dzisiaj juz Mu troche przeszlo.
A pare dni nie sprzatane bo ja nie moge. Tzn cos od biedy porobie, ale wiecie jak to jest..

I dzisiaj mi obiecal ze jutro juz posprzata, a teraz z pracy dzwoni i mowi ze z noga o niebo lepiej, ale On sprzatac nie moze bo to od sprzatania ta noga Go tak bolala:-D

Ostatnia edycja:
sol : ja im blizej 30 tki tym wieksza ochota na powrot do rockowych czasow... mam ochote zakupic glany, strzelic drugi tatuza, jedynie kolczyki juz chyba definitywanie mi przeszly... a moze wrocca przed 40 tka ;)

pralinka : UWIELBIAM CIE! musze jutro mamie sprzedac "dobry charakter i taki co sprzata"

Ostatnia edycja:
Nie mowcie o kolczykach :-(
Ja nadal ubolewam ze z pepka musialam wyjac:-(
Pusto na brzuchu strasznie i moj kot bez oka teraz

jos - ja glanów nie wywaliłam, tatuaż robię we wrześniu drugi a kolczyk w języku jak wrócę do pracy :-D a gitara leży pod łóżkiem :-D

a to mi mąż podesłał :-D
[video]http://internetshouldbeillegal.com/[/video]

Malapralinka no wlasnie o tym mowie ;) i pewnie bedzie tak jak piszesz :))) My od pocatzku nie musielismy sobie odmawiac ale przyznam ze "ilosciowo" w tygodniu to zesmy znacznie spadli z "norma" :zawstydzona/y:;-)

Jos, Sol ja mam 2 tatuaze, "kupe" dziurek po kolczykach w uszach...w pepku tez mialam ale musialam kilka lat temu zdjac kolczyk bo mi sie jakies zakazenie wdalo i teraz mam blizne...:zawstydzona/y: ( moze i dobrze ze zdjelam). Moj S nie lubi tatuazy...Chociaz my oboje to takie dzieci wychowane na ostrym rocku i heavy metalu;-) troche ciut starsze niz Wy moje drogie :-D

Stare glany wywalilam ale wciaz trzymam swoje wysokie Martensy na dobre czasy ;)

Jos nie ma sprawy:-)
Wrocic na pewno wroce bo to dopelnienie tatuazu:-)

Sol ten Twoj Mezulek tez jest niezly:-)

My to jednak calkiem inne klimaty bo ja jak mialam nascie to raczej u mnie techno krolowalo;-)

sol : mojas ty !!!!:)
jaewa : ja ciut mlodsza ale podnad epokowa
rodzice wychowali 6-7 latki na beatlesach i innych :) brat na gunsach jak mialam 8-9 a pozniej sama sobie dobralam ale i tak raczej stoje w 60-70's
a wyzej to tylko polskie :)

jaewa : ja uwielnbiam tatuzaze!!! a glany coz... przykra sprawa... byly je wyrzucil jak mnie spakowal pod moja nieobecnosc
... nie mial odwagi zrewac trwaza w twarz i zawiozl moje rzeczy ( a raczej ich czesc) do przyjaciol pod moja nieobecnosc!
sol : jaki tatoo robisz? ja sie azstanawiam nad tym z ktorego zrezygnowalam 6 lat temu : elfa na dloni takiego fajnego skulonego
albo imiona moich chlopakow na bokach bioderek

pralinka : a co masz za tatoo? dawno robilas ze dopelniasz?

reklama
Do góry