reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wystarane na 2011 - kontynuacja wątku ze staraczek :-)

No prosze, troche klaty pokazac to sie zbiegly:-D

jos
Ale cwirek to jeden i ten sam wszystko:-)

Maran zapraszamy do imprezki:-)

Ewcia przecudny brzusio:-) Napatrzec sie nie moge

Sol Ty zboczuchy:p
Zaraz nas o pedofilie osadza

reklama
Hej Jos :*
No rosnie mi ten tobolek z przodu ;) Pewnie zdrowo powyzej 60 kg przytyje ale nie mam nic przeciwko ;)
A jak Ty sie Kochana czujesz? ;) :*

Malapralinka Slonce juz za troche tez taki bedziesz miala :) :*

aaaaaaaaaaaaa... nie poznalam patrzylam tylko na brzuch ;) no i przez te okulary
jaewa : brzusiu pierwsza klasa!
a u mnie? imprezeuje wlasnie - bo co bede rozmyslac... czekamy z mezem na zielone swiatlo gina i dzialamy
a teraz korzystam i pije piwko ;)

pralinka : usmialam sie z klaty ! ale fakt : zaraz ozywienie na watku ahahahahhaa

Ewcia ale nie wiadomo czy moj bedzie taki piekniasty;-)
Bo ja mam "pare" kilo wiecwj niz Ty:-)

Jos twarz nie wazna, tak??:laugh2::rofl2:
Kotus a kiedy gin pozwolil?? Czy jeszcze nic nie mowil?

jos - bo tu ściągnę Wisieńkę a ona ma męża w moim wieku :-D obrazi się - zobaczysz :sorry:
a po za tym nie wiesz że kobiety później rozkwitają seksualnie niż faceci?

Ronan Keating - If Tomorrow Never Comes u mnie teraz na liście

Sol no od tej strony Cie nie znalam:-D

mnie to sie bardziej taka twarz podoba
url

A moze takiego striptizera chcecie??
url

:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:

:l

pralinka - no mam słabość do słodkich chłopców - pełnoletnich :-D

Kocham ten kawałek
[video=youtube;ocDlOD1Hw9k]http://www.youtube.com/watch?v=ocDlOD1Hw9k&feature=branded[/video]

reklama
pralinka ten pierwszy jets mega fajnyn :))))))
jeeezu watek nam zablokuja...
co ty gadsasz sol o mezu wisienki...??? nieeeeeeeeeee!!! :)
ja zawsze wolalam troche starszych ;) ale gora 8-10 lat!

sol : dpobry kawalek
u mnie the beatles i roy orbison :)

Ostatnia edycja:
Do góry