reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wystarane na 2011 - kontynuacja wątku ze staraczek :-)

Jos moj byly tez mi duzo moich rzeczy nie oddal i nie tylko ciuchow...potem sobie pomyslalam a niech bierze w cholere jak mam go znowu ogladac;-) Milego wieczorka przy piwku ;)

Malapralinka, Sol Kochane spadam jeszcze sie zdrzemnac na chwile.
Kochane przesylam Wam :* i troche upalu ;) Spijcie dobrze;-)

reklama
ewa - ja kolczyki nosiłam do porodu Karoli - potem już nie mogłam bo by mi uszy urwała :-p dobranoc słońce :-)

jos ja mam na łopatce krzyż celtycko-chrześcijański i ... do tego chce dodać feniksa powstającego z popiołów a całość będzie pod ostrzem kostuchy - dziara na 2/3 pleców :-D

sol : wow... !
ja lubie tez 3 kostki w rpznych pozycjach 3D w plomnieniach
kumpela mi taki robila kiedys henna co tydzien :) tez byl spory i symbolicczy bardzo :)

a teraz pytanie za 100 pkt : co powiedziala mama na tatuaz? ;)

sol kochana... przepraszam z etak dubluje ale to niechcaco :) musze przestac pic :)

Ostatnia edycja:
Jos robilam na 18 urodziny wiec juz kawal czasu.
Chcialam skoczyc na bungee albo tatoo. Ale w dzien urodzin moich zadna firma nie robila skokow w poblizu.
Drugi tatuaz zrobilam jak szlam na poprawde z pierwszym;-)
Docelowo ten drugi mi sie od poczatku podobal ale kosztowal wiecej...
A kolczyk zrobilam dopiero jakos dwa lata pozniej.

Kolor kota w rzecyzwistosci jest inny
66aeddff67f1467ed0dd623f5c42887d.jpg

A 2gi to waz na sztylecie kolorowy, jak znajde ffote to wkleje. Tatuaz jest na dekolcie.

reklama
Do góry