reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wystarane na 2011 - kontynuacja wątku ze staraczek :-)

reklama
dzien dobry :)

JAEWA- nie ma za co :)

EWELINKA- az mna zatrzeslo w srodku... co za wredna baba :( nie dosc, ze przychodzi do Waszego domu to sie jeszcze rzuca i kloci.. moglaby sobie darowac. Poza tym po takim tekscie, ze Wy remontujecie pokoikk dla dziecka a ona nie ma kasy.. no ja pier... (nie moge przeklinac a chcialabym) nie wytrzymalabym!
Przeciez ona nie jest dzieckiem i sama sie ma utrzymywac, a nie liczyc na Wasza pomoc!

Oddychaj... oddychaj.... olej ja i zero kontaktu, bo tak chyba bedzie najlepiej :)

EWELINKA-no to powodzenia na usg :) oby malenstwo sie tak ulozylo, ze bedzie widac co ma miedzy nozkami :D

moja kolezanka chciala chlopczyka, lekarz w 18tc powiedzial ze prawdopodobnie bedzie dziewczynka, a teraz jest w 22 tc i lekarz jednak zmienil zdanie i jest chlopczyk :D

Maggy, no szkoda gadać, tylko nerwów nam napsuła..mam nadzieję, że przez najbliższy czas jej nie zobaczę, chociaż ją wypraszasz drzwiami, a włazi oknem, ostatnio nawet garażem...

Jaewa, ja nie obstawiam, P twierdzi, że będzie chłopak, bo przed zapłodnieniem żarł ostre jedzenie na wczasach i gdzieś wyczytał, że ostre to na chłopa :-D, zresztą wszyscy wokół mówią, że chłopak, chłopak, ale ja nie wierzę w takie przesądy...co będzie to będzie...

Maggy, czyli pewności niigdy nie ma, lekarz też człowiek i pomylić się może ;)))

Maggy Slonce mi w 19 tyg powiedziala babka w szpitalu ze dziewczynka i moj ginek tydzien temu tez ze dziewczynka wiec chyba jajek brak ;)

Ewela moj non stop je ostre takie ze gebe wykrzywia i ze sie sra ogniem niemal i mamy dziewuszke ;)

hej kobitki :):):):):):):) witam sie leniwie z rana- leniwie bo mam prasowanie a jakoś weny brak
wene mam za to na pranie ciuszków dla Bartka- ale mam mi nie pozwala wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr mówi żeby poczekac i jak będzie ciepło to sie na dworze powiesi że będzie ładniej pachniec i ze na słonku niby ma racje kobita ale ja bym chyba już tak chciała no ale nic jeszcze pare dni wytrzymam :)

Ewelina poje bana masz teściową - co tu więcej gadać to jest wiesz taki wizir tylko zabrakło dla niej tych inteligentnych granulek :):):):):):)

Ewcia podnoś dupe i pokazuj sie bpo Cie dawno nie było moja gadzinko

JAEWA- hahaaha no jak jajek brak to raczej dziewczynka :D ahahaha

EWELA- patrz na monitor koniecznie :) ja widzialam jajeczka.. az sie zdziwilam, ze takie wielkie ma ale lekarz powiedzial, ze to normalne :) ahhaaha w kazdym razie u mojego bylo widac jak na dloni :) wiec mowy o pomylce nie ma ;)
podobno ciezej jest z dziewczynkami, bo sie moze przekrecic tak, ze nie widac, albo zaslonic nozkami i klapa ;)

MARYLKA- hello :D ahahaha dowalilas tekstem :D no ale co racja to racja :D wizir :D ahahaha
a mama dobrze mowi.. jeszcze troche za wczesnie na pranie :) poczekaj kilka tygodni, tymbardziej, ze teraz masz sie nie przemeczac :D

ok, ja spadam kobitki bo musze jakas koszule kupic na ten porod.. ostatnio jak bylam w jednym sklepie to koszule nie dosc ze wielkie, to wzor byl jak na babcie, a w takim czyms woalalbym sie nie pokazywac :) w szpitalu jest tylu przystojnych lekarzy :D zartuje oczywiscie ... chodzi tu bardziej o moje samopoczucie, zeby nie wygladac jak nie powiem co :)

spadam i bede pozniej, do 2h :)
buzka

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Do góry