reklama
Mała.czarna
Fanka BB :)
A co mówił o tej becie? Ciało żółte czy pęcherzyk żółtkowy?Widoczne ciałko żółtkowe. Pęcherzyk w piątek mial 5 mm dziś już prawie 14mm. Dostałam skierowanie do endokrynologa i na glukozę ze względu na cukier powyżej normy. Za dwa tygodnie kolejna wizyta.
Edzia8891
Zaciekawiona BB
A co mówił o tej becie? Ciało żółte czy pęcherzyk żółtkowy?
O matko z tego stresu nie pamiętam w pęcherzyku mierzył chyba ciałko żółtkowe 3 mm. Beta jest wysoka ale wszystko na daną chwilę jest dobrze.
Mała.czarna
A to w pęcherzyku ciążowym jest pęcherzyk zoltowy Super bo to dobrze wróży Rośnijcie zdrowoO matko z tego stresu nie pamiętam w pęcherzyku mierzył chyba ciałko żółtkowe 3 mm. Beta jest wysoka ale wszystko na daną chwilę jest dobrze.
Edzia8891
Zaciekawiona BB
Ok dziękuję bardzo byłam tak zestresowana że jak tylko pokazał USG i powiedział że jest wszystko dobrze stracił kontakt z rzeczywistościąA to w pęcherzyku ciążowym jest pęcherzyk zoltowy Super bo to dobrze wróży Rośnijcie zdrowo
Edzia8891
Zaciekawiona BB
A lekarz ma dobre USG? Przy takiej becie to już powinien być widoczny zarodek. Wrzuć zdjęcie wyniku bety z wczoraj. Na pewno tam było 18tys. a nie np. 1800,0 ??
Zapodaj.net - Darmowy hosting zdjÄÄ i obrazków bez rejestracji! Zapodaj swoje zdjÄcia znajomym!
UdostÄpnij swoje zdjÄcia i pliki graficzne za darmo bez rejestracji.
zapodaj.net
Klaudusiek+
Zaciekawiona BB
@Edzia8891 ja ogólnie się nie znam ale miesiączka ostatnia 1.03 i wynik bety 3.04. 900 także duże różnice
Mała.czarna
Też mi to przeszło przez myśl ale u mnie w dniu kiedy byłam na usg 5+6 też był pęcherzyk ciążowy i żółtkowy (zarodka nie było widać), kazał mi zrobić betę i była prawie 20 tys. Dwa dni później zrobiłam kolejna (znów z jego zalecenia bo sama nie jestem fanką robienia bety na tym etapie) i byla 38 tys a 6+2 był już zarodek z sercem. Chociaż faktycznie tu może być wina słabego sprzętu bo nie ukrywam że u tego mojego lekarza też był fatalny właśnie.A lekarz ma dobre USG? Przy takiej becie to już powinien być widoczny zarodek. Wrzuć zdjęcie wyniku bety z wczoraj. Na pewno tam było 18tys. a nie np. 1800,0 ??
reklama
Edzia8891
Zaciekawiona BB
Ja mam kolejna wizytę za dwa tygodnie. Super czyta się takie wiadomościTeż mi to przeszło przez myśl ale u mnie w dniu kiedy byłam na usg 5+6 też był pęcherzyk ciążowy i żółtkowy (zarodka nie było widać), kazał mi zrobić betę i była prawie 20 tys. Dwa dni później zrobiłam kolejna (znów z jego zalecenia bo sama nie jestem fanką robienia bety na tym etapie) i byla 38 tys a 6+2 był już zarodek z sercem. Chociaż faktycznie tu może być wina słabego sprzętu bo nie ukrywam że u tego mojego lekarza też był fatalny właśnie.