Mała.czarna
Fanka BB :)
Wysokie bardzo. Koniecznie się umów na cito do endo żeby Ci dostosował dawkę. A ile bierzesz teraz?Badałam dziś TSH 4,9 w lutym 2,3.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wysokie bardzo. Koniecznie się umów na cito do endo żeby Ci dostosował dawkę. A ile bierzesz teraz?Badałam dziś TSH 4,9 w lutym 2,3.
To wg powinno być wszystko okay. Normy bety są bardzo rozległe, może owu miałaś wcześniej, ja mam nawet czasem w 10 dc. Możesz iść do lekarza, powinno być już coś widać. No i zrób betę po 48 godzinach żeby sprawdzić przyrost. Możesz dodatkowo zbadać progesteron. Powodzenia [emoji846]Samoistnie tak spadła do 0.
Jutro się dowiem jaka dostępne dawkę. Zawsze wg lekarza rodzinnego TSH w normie.Wysokie bardzo. Koniecznie się umów na cito do endo żeby Ci dostosował dawkę. A ile bierzesz teraz?
Przyjmuje od piątku luteinę. W piątek na USG był pęcherzyk 5 mm.To wg powinno być wszystko okay. Normy bety są bardzo rozległe, może owu miałaś wcześniej, ja mam nawet czasem w 10 dc. Możesz iść do lekarza, powinno być już coś widać. No i zrób betę po 48 godzinach żeby sprawdzić przyrost. Możesz dodatkowo zbadać progesteron. Powodzenia [emoji846]
TSH w ciąży w pierwszym trymestrze nie może przekraczać 2,5. A najlepiej jak jest jeszcze niżej a nie na granicy. Mi się udało zbic w I trymestrze do 0,14 a II 0,42. W III robię w przyszłym tygodniu.Jutro się dowiem jaka dostępne dawkę. Zawsze wg lekarza rodzinnego TSH w normie.
@Tagitagi dobrze radzi tam dziewczyny mają wiedzę i nie jedna mogła by zostać lekarzemDlaczego ma pisać tam jeśli nie wiemy czy jest po in vitro?
A co to za różnica czy jest po in vitro czy nie ...Dlaczego ma pisać tam jeśli nie wiemy czy jest po in vitro?
Nie ma sensu robić przyrostu przy takiej wartości, bo już inaczej rośnie. Teraz już tylko USG. Możliwe, że to ciąża mnoga albo owulacja była zaraz po @ i ciąża jest starsza niż powinna. Nie martw się na zapas.To wg powinno być wszystko okay. Normy bety są bardzo rozległe, może owu miałaś wcześniej, ja mam nawet czasem w 10 dc. Możesz iść do lekarza, powinno być już coś widać. No i zrób betę po 48 godzinach żeby sprawdzić przyrost. Możesz dodatkowo zbadać progesteron. Powodzenia [emoji846]