reklama
Heda
Fanka BB :)
Poczekaj z kupowaniem tego 8cudu świata może dzidzia nie będzie lubiła być skrępowana. Moje panny najbardziej lubiły spać rozłożone jak rozjechana żaba wszelkie próby otulania i okrywania kończyły się płaczem.Hej dziewczyny. Przez prawie cały czas zakładałam, że będę otulać dziecko pieluchą muślinową. Dzisiaj natrafiłam na filmik z takim fajnym otulaczem zaprojektowanym przez położne i teraz mocno się zastanawiam. Chodzi o niuniu, zakłada się go jak pajaca i dziecko ma trochę miejsca, żeby ruszać lekko nóżkami i rączkami. Czy któraś z Was go miała, zna, ma jakąś opinię, bo 150zł to trochę dużo?
N
Natuś_ka
Gość
A jaka firma spacerowki? Moze można dokupić do niej samą gondoleCzy któraś z was może mi podpowiedzieć, czy można kupić samą gondolę i jakiej firmy byłaby najlepsza? Mam możliwość otrzymania super spacerówki, więc muszę coś wykombinować
Magdalenams
Dziewczyny jakie są fajne promocje w hm. Byłam dzisiaj i nie mogłam się powstrzymać także dzieci w rodzinie dostaną ciuszki. Za 10-30 zł bluzy, sweterki, sukienki. I dla swojego kupiłam chociaż już mam wszystko no i oczywiście skorzystałam z promocji w rosmanie 2+2
Załączniki
Firma cybexA jaka firma spacerowki? Moze można dokupić do niej samą gondole
Poczekaj z kupowaniem tego 8cudu świata może dzidzia nie będzie lubiła być skrępowana. Moje panny najbardziej lubiły spać rozłożone jak rozjechana żaba wszelkie próby otulania i okrywania kończyły się płaczem.
Myślałam, że wszystkie noworodki lubią być otulane.
Masz rację, mam duże chusty to sprawdzę jak dzidzia będzie się czuć i jak coś to można szybko zamówić wtedy.
Blondie
No to do cybexa dokupisz gondoleFirma cybex
Heda
Ja miałam kupione 2 otulacze na rzepy pieluszki bambusowe i śpiworki i nic się nie przydało....Myślałam, że wszystkie noworodki lubią być otulane.
Masz rację, mam duże chusty to sprawdzę jak dzidzia będzie się czuć i jak coś to można szybko zamówić wtedy.
Ostatnia edycja:
reklama
j_krupa
Ładne kolory, a jaki model fotelika? A czy któraś może polecić jakieś dobre łóżeczko białe, ze szczebelkami w granicach 300zł, chciałabym tańsze, bo na początek myśle o jakiejś dostawce lub koszu.Zobacz załącznik 924623
My się zdecydowaliśmy na Roan Esso a do tego fotelik Cybex(podobno wypada najlepiej w testach) no i do tego isofix żeby nie motać się z pasami