Ewunia - mam po córce kilka takich samych pieluszek jak Twoje, np. Tej w malusie kotki i żabki
Ja mialam taki stojak na wanienke i przewijak. Stuningowany z Ikei. Niestety sprzedałam go nie tak dawno i teraz pewnie kupimy taki sam i tak samo stuningujemy
my kąpalismy w sypialni
a ten stelaz napraede jest super! Polecam.
Co do wózka - jeszcze sie waham, co to kupic. Mielismy dla corki w sumie dwa i teraz 3, to spacerowka. Najpierw mielsimy wieeelki ten 3w1, poznien lecielismy na wakacje jak mala miała 3 miesiące, wiec sprzedalismy praktycznie nowy ten 3w1 i kupilismy drugi, z lekkim stelazem, gondolą, rozkladanym na plasko fotelikiem i kubełkową spacerówką, z ktorej corka szybko wyrosla. Wozek byl fajny, bo mega zgrabny. Moze taki sam kupimy teraz. Taki fotelik+gondole. Casualplay Kudu 4 z fotelikiem PrimaEasy. Teraz spacerowka Joie z pompowanymi kołami, zostanie na pewno dla mlodszego Bobo, bo jest niezawodna
Ciuszki z lidla - rzeczywiście są super. Ale rozmiary mocno zawyzone. No i wszelkie spodnie są megaaaaa szerokie. Corka na 14 msc nosila jako krotkie legginsy w rozmiarze 62/68 i dalej leciały w pasie
[emoji23] [emoji23] [emoji23]
Zobacz załącznik 902174Zobacz załącznik 902175