N
Natuś_ka
Gość
Łaaał Ty to juz całkiem gotowa jesteś na maluszkaOj kochane to widzę, że już wyprawkę każda z nas powoli przygotowuje.
Ja już właściwie też mam sporo, ale wszytko zapakowane na poddaszu, albo w szafie, żeby nie zapeszać.... Nasz kot (mamy norweskiego leśnego) zaczął spać w gondoli dla Maluszka ... więc póki co jest ona wyłożona kocem....
Wózek łącznie z nosidełkiem i fotelikiem samochodowym oraz kołyskę (i dużą siatkię różności odkupiłem od przyjaciółki, która w IV urodziła synka - teraz trzyma mocno kciuki żeby i u nas był chłopak to wszytko będzie pasowało idealnie). Wanienkę kupiliśmy na stojaku razem z przewijakiem, bo łazienkę mamy na dole i tam jest chłodno więc Maluszka na początku będziemy chyba kąpać u góry w salonie. Bardzo podoba się naszemu kotu.
Czeka nas ogromna rewolujca w domu. W VII kupiliśmy córci nowe meble do pokoju i do pokoju gier i zabaw...... a teraz pokój ten musimy przerobić na pokoik dla Maluszka .... jeszcze nie mam zielonego pojęcia jak to zrobimy,ale wiem, że damy radę.
Pieluszki (około 30 szt) i butelki A Enter ze skoczkami (oraz 2 smoczki) kupiłam na Allegro. Sporo mniejszych rzeczy kupuję na ebay ( skarpetki, jakies maskotki domrączkimwydajace dźwięk, czapeczki itp). Moja mama kupiła mi kilka kompletów ubranek w Lidlu (i dla dziewczynki i dla chłopca)- a mąż się śmieje, że wszytkie różowe będę musiała sprzedać, bo on czuje, że to będzie chłopak.....