patuśka
Fanka BB :)
kochana nie ma problemu. tylko zrobię dziś ładna listę od nowa bo tamta jest pokreślona do granic możliwości wieczorem wrzucę napewno.
postaram się zrobić też zdjęcia tego co już mam.
co do lumpeksów ja wczoraj właśnie odwiedziłam duży z działem dziecięcym, koleżanka mnie tam zaciągnela i kupiłam parę ubranek, z metkami, bez żadnych plam, w super stanie
2 x pajacyki
1 x śpiochy
1 x bluza
3 x koszulki
1 x krótkie spodenki
zapłaciłam za wszytko 26 zł
Ale cudeńka! W lumpku w którym ja czasem bywam mają kurcze drożej, za sweterek i pajacyk dałam 16 zł
Ja przyznam że nie jestem pewna, który mam po córce. Albo lateks, albo pianka+lateks.Kolezanki rowniez polecaly i mam taki zamówiony! Lateksowy z Hevea
@Anacoco proszę
jeśli chodzi o ciuszkową wyprawkę to też mogę wrzucić jak byś chciała.
wybaczcie za pismo ale nie mam do niego ręki chociaż rysuje dość dobrze hehe Zobacz załącznik 915201
Moja lista bardzo podobna
Co do kremów do pupy. Często rozdają próbki Sudocremu takie małe, może z 15-30 ml. Jeśli takie dostaniecie na przykład na szkole rodzenia to polecam nie kupować pełnowartościowej wersji, tylko coś innego, np Bepanthen i tej próbki używać w razie awarii. Ja tak z córą zrobiłam, próbki miałam dwie i zeszła mi cała jedna przez cały okres pieluszkowy. Bo na co dzień to jednak za mocna ta maść.
@Sylwiakp przerażająca historia i pomyśleć że ja przy małej miałam taki ochraniacz dookoła całego łóżeczka.
Właśnie dziewczyny, planujecie dzieciaczki w nocy wkładać w śpiworki zamiast przykrywać? Czy jest jeszcze jakiś zamiennik za nie, też wygodny i bezpieczny? Nie orientuję się w temacie.