reklama
anka26_x_07
Mama Laury :)
hmmm moje dziecie poszlo w slady siostry i nie lubi byc noszone
Najbardziej lubi lezec po tatusiu
Chusty strasznie mi sie podobaja no ale nie zakupie, szkoda pieniedzy skoro syn i tak woli wozek
Najbardziej lubi lezec po tatusiu
Chusty strasznie mi sie podobaja no ale nie zakupie, szkoda pieniedzy skoro syn i tak woli wozek
Ewitka
Majowo-lutowa mama
Cześć dziewczyny, nie znalazłam wątku stricte zakupowego, a mam do sprzedania nową śliczną białą sukienkę z haftowanej etaminy, idealna na chrzest, Boze Ciało i nie tylko. Cena 32zł z wysyłką.
oraz ażurowe bolerko z kapelusikiem robione na szydełku wg indywidualnego projektu cena kompletu 40zł
Zapraszam do innych ubranek dla dziewczynki 56-80 ciągle przybywa ubranek
Oraz na allegro:
Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
W przygotowaniu album chłopca 56-104 (na razie brak opisów i cen, ale można pytać np w komentarzu)
Pozdrawiam ciepło mamuśki!
oraz ażurowe bolerko z kapelusikiem robione na szydełku wg indywidualnego projektu cena kompletu 40zł
Zapraszam do innych ubranek dla dziewczynki 56-80 ciągle przybywa ubranek
Oraz na allegro:
Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
W przygotowaniu album chłopca 56-104 (na razie brak opisów i cen, ale można pytać np w komentarzu)
Pozdrawiam ciepło mamuśki!
mikowata
:)
Napisze na szybko co sie sprawdziło u mnie a co zupełnie nie zdało egzaminu. Po pierwsze kupiłam sobie chuste bawelniana, sztywna, zupełnie nie potrafiłam zawiązać w to malucha. Kupiłam więc elastyczna i od razu lepiej mi szło! Teraz śmiało mogę wiązać w tej chuscie zwykłej. Myślałam, ze nosidelko to kiepska sprawa. Mamy nosidlo firmy manduca i sprawdza sie rewelacyjne! Do szybkiego założenia, przy gotowaniu, odkurzaniu itd. Na spacerze tez zdaje egzamin.
Bylam straszna przeciwniczka tetrowych pieluch - myślałam ze bedą zbędne! Teraz nie wyobrażam sobie bez nich życia!
Laktator aventu jest do dupy! Kupiłam firmy medela i jest o wiele lepiej, łatwiej i przyjemniej.
wkladki laktacyjne - przetrstowalam milion i te tanie i te droższe. Najlepiej sprawdzają sie Johnson&johnson.
Bylam straszna przeciwniczka tetrowych pieluch - myślałam ze bedą zbędne! Teraz nie wyobrażam sobie bez nich życia!
Laktator aventu jest do dupy! Kupiłam firmy medela i jest o wiele lepiej, łatwiej i przyjemniej.
wkladki laktacyjne - przetrstowalam milion i te tanie i te droższe. Najlepiej sprawdzają sie Johnson&johnson.
Madzia_83
Fanka BB :)
Mariuszek też woli leżeć niż być noszony na rękach, ale w niedziele przypomniało mi się że mamy nowiutkie nosidełko firmy Bondolino (kupiliśmy dla Jasia i w sumie go nie używaliśmy), Mariuszek spędził w nim 2 godziny i mu się podobało przez pierwszą godzinę się rozglądał, w końcu więcej widział na dworze niż z wózka, a drugą godzinę smacznie sobie spał i po tych dwóch godzinach mnie plecy nie bolały.
reklama
Kania78
...
Gabrysia też nie lubi noszenia, zwłaszcza twarzą do mnie, od razu się pręży, wygina. Jak już to na kotka się nosimy, jak jej coś dolega w brzuchu, chusta po odparzeniu poszła w odstawkę. Kilka spacerów z nią zaliczyłyśmy ale mnie po 1 h spaceru z nią w chuście kręgosłup tak bolał, że wieczorem nie wiedziałam czy mam się położyć, siedzieć czy pozostać w pozycji stojącej.
Dobrze, że nie kupowałam laktatora jakiegoś special, bo generalnie nie korzystam.
Gabrysia tak rośnie, że muszę koszyk zamienić na łóżeczko, tym samym rewolucja w pokoju.
Dobrze, że nie kupowałam laktatora jakiegoś special, bo generalnie nie korzystam.
Gabrysia tak rośnie, że muszę koszyk zamienić na łóżeczko, tym samym rewolucja w pokoju.