reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wyprawkowo ;-)

reklama
Oooo ale już macie sporo tych rzeczy dla dzidziusiów ... ja jeszcze nic, ale chyba najwyższa pora żeby się tym zająć
;-)
wózek kupuję od znajomych i odbieram za ok 2 tyg ale oprócz tego NIC ...
co prawda nie mogę się już doczekać szału zakupowego :-)

a co do wiaderka do kąpania maluszków to mnie to zupełnie nie przekonuje, widziałam to raz na żywo w sklepie i nie wiem za co i skąd taka cena, kosztowało to coś koło 100zł i ... o co w tym w ogóle chodzi ?
Co prawda jeśli chodzi i nowinki i gadżety to bardzo lubię i jestem do tego pierwsza ale to COŚ jest dla mnie dziwne :p

Deizzi ja przenoszę tak czuję:-D
03.2013 ja strasznie żałowałam , że nie miałam wiadra dla Gabina zwłaszcza po rozmowie z rehabilitantką Jednak to kwestia spojrzenia rodzica...jedni są za a drudzy wręcz przeciwnie:-)

Kurczę ma ochotę kupić dużo różnych pierdół ale póki co wyprzedaje po Gabrysiu żeby miejsce było;-)

o3.2013 ja tez jeszcze nic nie mam kompletnie:( i zaczyna mnie to martwic jak widze wasze wyprawki piekne.
przez ciagla prace nie mam na nic czasu:( musze wydrukowac sobie jakies listy wyprawek i powoli cos zaczac kupowac ...

ala-84 a ja mam przeczucie, ze urodze wczesniej :-)
moja kolezanka zeby szybciej urodzic.....weszla pod wielka gore 3x w ciagu dnia i 2x zgwalcila meza no i w nocy odeszly jej wody i urodzila dziewczynke 23 kwietnia a termin miala na 4 maja.....ja zaczne stosowac takie metody dopiero po uplywie terminu :-)

Ewelinka, ja zaliczałam górki i pagórki (jak znajdę wstawię fotę) Rodzice u Nas byli więc wycieczki gdzieś co dzień a jeszcze po Mamę na spacer ciągnęłam często, biegałam po schodach, Męż w ciągu 2tygodni był "wykorzystawny" częściej chyba niż przez pozostałe 9miesiący, jadłam ananasa popijając go świeżym sokiem ananansowym (połóżna poleciła), szyję miałam masowaną co 3dni a w akcie desperacji nawet samochód umyłam (w domu nawet żyrandole i progi się błyszczały a z odkurzaczem, którego nie znoszę biegałam co dziennie)Wypróbowałam chyba wszystkie rozsądne metody, efekt...żaden
Szczepcio nie był gotowy i tyle, urodził się 12dni po terminie, bez wspomagaczy, siłami natury

Noelka ja kupuję większość przez neta, polecam Ci serdecznie, większy wybór niż w sklepie, mniej czasu potrzeba i stresów, jak chcesz zaoszczędzić na kosztach przesyłki to za odbiór w sklepie nic się nie płaci

Noela nie martw sie ja tez nic nie kupuje. Jak dobrze pojdzie to zaczne w styczniu :)
Najpierw czeka mnie przeprawa przez ciuszki po Laurze i mojej siostrzenicy. Na moje szczescie byly tam ciuszki w kolorach i dla chlopca i dla dziewczynki

Rzecz dla dieciaczkow naprawde piekne
Szczebiotka kombinezonik cudowny, wuielbiam takie puchate:tak:

reklama
male pytanko do dziewczyn posiadajacych duzego rogala do spania i malego do karmienia. dziewczyny le wazy mniej wiecej jeden i drugi? moja babcia jest krawcowa i szyje mi oba tylko nie wiem ile kilo kulki silikonowej powinnam kupic na wypelnienie. Ktos moze wie? :-)

Do góry