reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wyprawkowo ;-)

Jakie oczyska :)
Mleka miałam pod dostatkiem nie da się ukryć :) Najgorzej było na poczatku i chyba po dwóch tygodniach przyszły takie dni że w ogóle mleka nie miałam ale tak sie zaparłam na to karmienie że później to już pod dostatkiem. Najlepsze, że odciągać to mleko ze mną do pokoju szła szwagierka. I po którymś razie się pyta czy może spróbować, to jej podaje tą szklankę bo i tak do zlewu by poszło a jej tak zasmakowało że szok. Niby bardzo pyszne było całość wypiła :) jak opowiedziałam o tym mężowi to też później postanowił spróbować i też uznał za wyśmienite...

reklama
Laktator bym pewnie kupiła, ale okazało się że kuzynka ma elektryczny i będę musiała dokupić tylko te końcówki i jakieś inne sterylne rzeczy do niego, więc bosko. Ubranek dziewczęcych też pod dostatkiem od drugiej kuzynki i przyjacióki mojej - marcówki 2012:) także kazały mi nie szaleć z rzeczami bo wszystkiego w brud:) za to ładniejsze łóżeczko mogę kupić, wózek czy inne rzeczy bo i tak sporo dzięki nim oszczędzę:p

Ja dzisiaj dla Leona kupiłam bluzę z uszami :)

Załączniki

• IMG_1279.jpg
    IMG_1279.jpg
    24,7 KB · Wyświetleń: 36
Mam pytanie dziewczyny, jakie najlepiej powinno mieć wymiary łóżeczko dla malucha i jaki materac ? Ja jak zwykle same pytania ale nie mam kogo spytać ;-)

Witajcie Marcowe mamusie
biggrin.gif

Jestem mamą 4miesiączego Michasia i już w ciąży narodził się pomysł otworzenia jakiegoś biznesu.
Można by rzec że moje dziecko jeszcze w życiu płodowym było dla mnie natchnieniem
wink2.gif

Otworzyłam SKLEP INTERNETOWY ARTYKUŁÓW DZIECIĘCYCH:

Sklep internetowy Pluto

W swojej ofercie mam bogatą różnorodność artykułów dla dzieciątek jak i również dla mam.
Towary są przez cały czas dodawane.
Towary te cec****ą się dobrą ceną i idealną jakością.
Znajdziecie wszystko czego Wam potrzeba.

ZAPRASZAM WSZYSTKICH DO ZAKUPÓW

Jeżeli jest możliwość to proszę o podanie stronki swojej, rodzinie oraz znajomym. Dziękuję.

a Wam życzę spokojnego porodu i dużo zdrowa dla Maleństw
biggrin.gif

Pozdrawiam, Natalia

też się zastanawiałam nad tym łóżeczkiem ale muszę je znaleźć gdzieś w sklepie żeby zobaczyć czy stabilne jest bo takie jedno ikea'owskie, które mi sie podobało bardzo takie badziewne było!! Jak będzie ok to sobie zamówię z allegro ale w jakims sporym zestawie z pościelą, moskitierą i temu podobnymi badziewiami:)

Dziewczyny posiadające pociechy:) jakich firm ubranka polecacie dla maluszków??Chodzi mi o body, pajace, półśpiochy, jakieś kaftaniki czy coś podobnego Pytam, ponieważ koleżanka mówiła, że np ze Smyka mają te rozcięcia przy główce zbyt duże (główkę łatwo przełożyć ale..) i jak w lecie to nie problem to już na wiosnę "gołe" ramionka to już chyba nie tak!!!

reklama
mikowata bardzo ladna bluza ;-)

trytytka
ja polecam H&M i kolorowemarzenia. choc nie wiem czy ten ostatni jest popularny. reszte kupowalam gdzie popadnie, albo przez allegro, albo od znajomych

madzia super lozeczko!

Do góry