reklama
iza marina
Aktywna w BB
Ja nad tą poduchą też się zastanawiałam na samym początku ponieważ zawsze spałam na brzuchu i nie potrafiłam się przestawić i na próbę zwinęłam cienką kołdrę w rulon nawet spałam tak kilka nocy ale okazało się że jak brzuch się pojawił to po prostu przestałam się nieświadomie w nocy przewracać na brzuch i póki co kołderka udająca poduchę nie jest mi potrzebna, na pewno chciałabym taki mniejszy rogal do karmienia mieć.
ja tez sobie zakupie taka poduche
szczebiotka pisalas kiedys ze masz jeszcze liste swojej wyprawki z pierwszej ciazy. chetnie bym ja zobaczyla. sprawa w ogole nie jest pilna, wiem ze niedlugo wyjezdzasz do PL i zaczne cos kupowac dopiero za miesiac, dwa. Takze w wolnej chwili jakbys mogla mi na priw wyslac chyba ze ktos jeszcze bedzie chcial. Z gory wielkie dzieki
szczebiotka pisalas kiedys ze masz jeszcze liste swojej wyprawki z pierwszej ciazy. chetnie bym ja zobaczyla. sprawa w ogole nie jest pilna, wiem ze niedlugo wyjezdzasz do PL i zaczne cos kupowac dopiero za miesiac, dwa. Takze w wolnej chwili jakbys mogla mi na priw wyslac chyba ze ktos jeszcze bedzie chcial. Z gory wielkie dzieki
Mnie też się marzyła taka poducha i mamuśka przywiozła mi w prezencie z Anglii na razie mi niepotrzebna więc czeka na swoją kolej, ale myślę że jak przyjdzie czas to się przyda bardzo. I do spania i później do karmienia czy sadzania Bobka. Fajna sprawa.
Patrycja, zazdroszczę tych pięknych ciuszków fajnie byłoby mieć siostrę/kuzynkę/przyjaciółkę/sąsiadkę która urodziła niedawno dziecko i podzieliłaby się ze mną. Niestety jestem w rodzinie i wśród znajomych przodowniczką także wychodzi na to że muszę wszystko sama kupić i później to ja będę rozdawać
W ogóle to ratujcie mnie dziewczyny, bo kupiłam wczoraj pierwszą rzecz dla młodego (piękne ubranko) i wpadłam od razu w jakiś maniakalny szał kupowania, najchętniej już bym wszystko co tylko się da kupiła już na allegro zamówiłam półśpiochy, wczoraj piękny rożek a dzisiaj jeszcze dokupiłam dwa body. I już się szykuję na kolejne zamówienia na allegro, niech tylko wypłata przyjdzie pierwszego To normalnie jest uzależniające
Patrycja, zazdroszczę tych pięknych ciuszków fajnie byłoby mieć siostrę/kuzynkę/przyjaciółkę/sąsiadkę która urodziła niedawno dziecko i podzieliłaby się ze mną. Niestety jestem w rodzinie i wśród znajomych przodowniczką także wychodzi na to że muszę wszystko sama kupić i później to ja będę rozdawać
W ogóle to ratujcie mnie dziewczyny, bo kupiłam wczoraj pierwszą rzecz dla młodego (piękne ubranko) i wpadłam od razu w jakiś maniakalny szał kupowania, najchętniej już bym wszystko co tylko się da kupiła już na allegro zamówiłam półśpiochy, wczoraj piękny rożek a dzisiaj jeszcze dokupiłam dwa body. I już się szykuję na kolejne zamówienia na allegro, niech tylko wypłata przyjdzie pierwszego To normalnie jest uzależniające
Kania78
...
Moja też jest okupowana przez męża i córkę.ja nabyłam poduszkę jakis tydzien temu i od razu dużo lepiej mi się śpi) Teraz tylko muszę uważać bo syn z mężem się na nią czają
mama2006
Fanka BB :)
Witam. Gratuluję wszystkim przyszłym mamusiom Jestem mamą ze stycznia 2012r, teraz wyprzedaję ciuszki, wózek itp. Zapraszam do moich ogłoszeń http://warszawa.gumtree.pl/c-Posters...serIdZ60622925. Pozdrawiam
kiniusia1730
Aniołkowa Mamusia Zuzi
Dziewczyny tak wychwalacie te poduchy, że choć nie miałam w planie to zamówiłam sobie na allegro dziś I już się przesyłki nie mogę doczekać, co by przetestować :-)
reklama
Mini55
&&&&&
dziewczyny jakby któraś chciała mam ubranka wakacyjnę dla dziewczynki ( też rodziłam w marcu :-)) TANIO !!!
podaje linka piszcie na PW jak coś ...
pozdrawiam
https://picasaweb.google.com/106062116632352870927/19Czerwca2012?authkey=Gv1sRgCIeV6aKg4I33Dg#
podaje linka piszcie na PW jak coś ...
pozdrawiam
https://picasaweb.google.com/106062116632352870927/19Czerwca2012?authkey=Gv1sRgCIeV6aKg4I33Dg#