reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wyprawkowo ;-)

reklama
Oj widzę, że wszyscy prowadzą wojny o kołdrę :-D
Ta podusia duża to super sprawa, bardzo chciałabym kupić, ale droga trochę... Muszę szybko kasę pozbierać :-D

Ja nad tą poduchą też się zastanawiałam na samym początku ponieważ zawsze spałam na brzuchu i nie potrafiłam się przestawić i na próbę zwinęłam cienką kołdrę w rulon nawet spałam tak kilka nocy ale okazało się że jak brzuch się pojawił to po prostu przestałam się nieświadomie w nocy przewracać na brzuch i póki co kołderka udająca poduchę nie jest mi potrzebna, na pewno chciałabym taki mniejszy rogal do karmienia mieć.

ja tez sobie zakupie taka poduche:)

szczebiotka pisalas kiedys ze masz jeszcze liste swojej wyprawki z pierwszej ciazy. chetnie bym ja zobaczyla. sprawa w ogole nie jest pilna, wiem ze niedlugo wyjezdzasz do PL i zaczne cos kupowac dopiero za miesiac, dwa. Takze w wolnej chwili jakbys mogla mi na priw wyslac chyba ze ktos jeszcze bedzie chcial. Z gory wielkie dzieki:)

Mnie też się marzyła taka poducha i mamuśka przywiozła mi w prezencie z Anglii :tak: na razie mi niepotrzebna więc czeka na swoją kolej, ale myślę że jak przyjdzie czas to się przyda bardzo. I do spania i później do karmienia czy sadzania Bobka. Fajna sprawa.

Patrycja, zazdroszczę tych pięknych ciuszków :) fajnie byłoby mieć siostrę/kuzynkę/przyjaciółkę/sąsiadkę która urodziła niedawno dziecko i podzieliłaby się ze mną. Niestety jestem w rodzinie i wśród znajomych przodowniczką także wychodzi na to że muszę wszystko sama kupić i później to ja będę rozdawać:p

W ogóle to ratujcie mnie dziewczyny, bo kupiłam wczoraj pierwszą rzecz dla młodego (piękne ubranko) i wpadłam od razu w jakiś maniakalny szał kupowania, najchętniej już bym wszystko co tylko się da kupiła :-D już na allegro zamówiłam półśpiochy, wczoraj piękny rożek a dzisiaj jeszcze dokupiłam dwa body. I już się szykuję na kolejne zamówienia na allegro, niech tylko wypłata przyjdzie pierwszego:p To normalnie jest uzależniające :rolleyes2:

ja nabyłam poduszkę jakis tydzien temu i od razu dużo lepiej mi się śpi:)) Teraz tylko muszę uważać bo syn z mężem się na nią czają:-D

Dziewczyny tak wychwalacie te poduchy, że choć nie miałam w planie to zamówiłam sobie na allegro dziś ;) I już się przesyłki nie mogę doczekać, co by przetestować :-)

reklama
Do góry