reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wyprawkowo ;-)

reklama
Patrycja no kocyki super są hihi
a z kosmetyków to do mycia używam białego jelenia w płynie od najmniejszego i żadnych problemów ze skórą nie mamy, nawet włoski mu tym myję i są zawsze świeże i pachnące. kremików mega rzadko używamy, ale jak już to bambino taki najzwyklejszy.

ja będę niedługo sobie taką kupować

Ceba Cebuszka Poduszka do karmienia niemowląt (2669433293) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

w środku ma te granulki silikonowe a nie wkład poliestrowy, więc się nie odkształci;)

poprzednio miałam taką małą, rogala, do karmienia i sprawdziła się super. później faktycznie można w niej sadzać Malca bez kłopotu, tyle że właśnie się odkształcała mi. a teraz Młody z nią szaleje na podłodze:-)

teraz to właśnie się super przyda do spania:tak:
u mnie w nocy jest istna batalia o kołdrę z Małżem bo każde chce ją mieć dla siebie. najlepsze jest to, że nawet jak są 2 kołdry to też jest wyciąganie i ściąganie jedno z drugiego :rolleyes2::rolleyes2: a tak poducha będzie moja hihi

reklama
Do góry