reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyprawkowo ;-)

Szczebiotka tez zakupilam te majtasy w bootsie:) myslalam ze moze nie potrzebnie 2 paczki wzielam ale jak napisalas ze pozniej tez nosilas to tez tak zrobie. Chodzi pewnie o przewiew tam na dole bo zwykla bielizna jest za gruba.

Widze ze duzo z was ma termin na poczatek marca:( jest ktoras z konca marca? Nie chce tu zostac sama, szczegolnie jesli bede po terminie i dociagne do kwietnia.

reklama
Szczebiotka tak, tak:tak: mam te mega sexi majtasy:-D Ja mam jakieś z Polski, ale pewnie to to samo.
Noelka na to wychodzi, że ja z Was pierwsza "do odstrzału"???:baffled:
tere fere no dzieje się, dzieje...Aleksis się trzyma, wzięła się w graść i juz nie może się doczekać, aż jej się tam wszystko samo wyczyści i będzie mogła się nadal starać. A kok.o nic nie pisze, to pewnie się bidulka męczy...nooo jak ma lokatorkę prawie 4 kg!!! Ja jutro jadę do jakeigoś sklepu po te pampesiorki, tez kupię jedną paczkę, a później się zobaczy.

Wydaje mi się, że jestem w połowie prania i prasowania Julkowych ciuchów, a szafa już powoli się zapełnia:baffled: Jak skończę i wszystkie ubranka będą na półkach to zrobię Wam zdjecie ku przestrodze:-D:tak:

Tere fere cena całkiem znośna jak na tyle sztuk :-)
Mnie dziś poduszka przyszła do karmienia i póki co to tyle zakupiłam haha, mam jakiś wstręt do zakupów ostatnimi dniami.
Szczebiotka podzielam zdanie na temat sexi majtasków, dobrze trzymają i są przewiewne.
Co do koszul to jak się nie ma swojej to tutaj dają do porodu, jest mega paskudna ale co tam, wtedy to w ogóle czujesz się do kitu więc taka koszula nie ma w tej chwili najmniejszego znaczenia.

a jakiej firmy polecacie te sexi majty? wiziałam całą masę w różnych cenach, nie wiem czy sie czyms różnią..

katiuszka zrob zjęcie jak juz skończysz. podejrzewam ze u mnie bedzie podobnie. dzisiaj sie tak przyglądałam komodzie w pokoju i nie ma szans zeby sie tam wszystkie ciuszki zmieściły... a jedna najwygoniej byloby miec wszystko pod reka zaraz przy przewijaku..

dzięki Kania..
dobra to teraz seria głupich pytań.. :zawstydzona/y:
czy oprócz takich majtoli i tak używa się jednocześnie jakiś większych podpasek?
i czy takie wielorazowe są lepsze? bo np w szpitalu i tak podejrzewam ze traktuje sie je jak jednorazowe..
aa! i w ile szt sie zaopatrzyc zeby byc spokojną przynajmniej w szpitalu?

Witam mamusie :-D

Mam do sprzedania ciuszki po mojej córci bardzo okazyjnych cenach.

Zestaw I, 0-3, stan idealny, Cena za zestaw 27 zł.

Zobacz załącznik 527916

Zestaw II, 0-3, stan idealny, Cena 20 zł.

Zobacz załącznik 527919

Zestaw III, 0-3, stan idealny, Cena 17 zł

Zobacz załącznik 527921

Zestaw IV, 0-3, stan idealny, Cena 19 zł

Zobacz załącznik 527923

Zestaw V, 0-3, stan idealny, Cena 20 zł

Zobacz załącznik 527924

Zestaw VI, rozm 68, stan idealny, cena 25zł

Zobacz załącznik 527925
Mam do sprzedania leżaczek-bujaczek firmy Bright Stars. Leżaczek jest w idealnym stanie. Można włączyć melodyjkę, która przechodzi w miłe dla ucha tony i nie jest monotonna, posiada dwa stopnie głośności. Bujaczek posiada również wibracje, które pozwalają maluszkowi się wyciszyć i zasnąć. Pałąk można zdjąć, doczepić do niego zabawki. Ma pluszową małpkę, gwiazdkę-gryzak, grzechotkę z ruchomymi elementami. Podstawa bujaczka ma gumowe osłonki, które chronią powierzchnię przed porysowaniem. Dla bezpieczeństwa dziecko można zapiąć regulowanymi pasami. Tapicerka jest ściągana, więc nie ma problemu z utrzymaniem go w czystości. Ergonomiczny kształt nie obciąża plęcków maleństwa. Posiadam opakowanie w stanie idealnym oraz instrukcje.

Zobacz załącznik 527926Przesyłka jednego zestawu 8 zł, większej ilości 12 zł. W gratisie dodaje krem s.o.s Nicea, bo zakupiliśmy 4 szt, a kończymy dopiero drugą JTermin ważność do 04.2014. Leżaczek 65 zł, przesyłka 25zł
Zainteresowane osoby zapraszam na priv.

Ostatnia edycja:
Deizzi to masz kochanego męża, ciekawe co mój wymyśli. A w ogóle coś wymyśli?? Nie wiem.:baffled:

betina ja też mam to samo zdanie odnoś koszul do szpitala, masakra!:szok:

katiuszka, ale się tam u Was dzieje! Kurczę aż mnie panika ogarnia:szok:

Dziś przyszły mi pieluszki tetrowe i wanienka. No i kupiłam pampersy 1. Ale tylko 1 paczkę 43szt. Na pierwsze dni. Następną paczkę chyba kupię 2-ki bo to i tak od 3kg. Czy cena 35zł za 72szt to dobra cena??? Orientujecie się????

Sam by na to nie wpadł :) Ciocia pomogła :) ale dziękuje w imieniu męża bo komplement mu się spodobał :)

reklama
noelka84 ja mam termin na 31 marca i mama mnie jeszcze straszy, ze napewno przenosze. wstyd przyznac, ale w sumie cos w tym moze byc bo jakos dzidek mi specjalnie nie przeszkadza i czasem w ogole o ciazy zapominam.

Dziewczyny blagam o pomoc! Moje pytanie to: czy moge sobie kupic jakas fajna wyczesana komode taka jaka mi sie podoba i pasuje do reszty mebli i nie jest to komoda dziecieca i dokupic pierwszy lepszy drewniany przewijak o taki np.:

PRZEWIJAK DO KOMODY PINIO MARSYLIA PERŁA (2885174623) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

czy to sie da zamontowac na kazdym mebelku, moze macie jakies inne rozwiazanie dla przeciwniczek mebli dzieciecych :blink: jest jeszcze taka opcja:

ROBA PRZEWIJAK NAŚCIENNY BIAŁY DREWNIANY P (2900983609) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Co myslicie? :sorry2:

Do góry