reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyprawkowe szaleństwo ^^

No ja nad tymi co sie zastanawiam wozkami to mialam wybor bo mozna bylo sobie dobrac fotelik ale cenowo wychodzilo gorzej niz osobno fotelik i wozek 2w1

reklama
Macie foteliki już kupione? Inwestujecie w bazę?
W niektórych fotelikach bez bazy jest 5 gwiazdek, a z bazą 4 ;) Jednak wszystko tkwi w odpowednim zapinaniu bazy pasami. Jeżeli źle się to zrobi, to 5 gwiazdek w testach nic nie da. Nas facet szkolił w sklepie hehe. My jeszcze nie kupiliśmy,ale my sporo jeździmy i padnie na bazę również. A jak ktoś mało jeździ to nie musi jej mieć i skupić się, żeby pasy dobrze zapiąć i będzie bezpiecznie :)
Cybex Aton czy Cloud? :)

dziewczyny a co dla nas? Na stronie szpitala mam jednorazowe pieluchy Bella i nie mam pojęcia które to? których używałyście? Czy możecie wrzucić zdjęcie opakowania? Kupowałyście również Majtki poporodowe? Jakie są najlepsze?

fotelik i baza, fotelik w kropeczki :D
7f49c1af.jpg

3011927d.jpg

reklama
Znalazlam w necie mniej wiecej co mnie interesuję i wyceniane na200zl bez przescieradla takie sa a ja dalam z 132. Znalazłam kobitke na olx ktora mi uszyla taka jaka chcialam dokladnie. Jakosciowo milutka i fajna. Zobaczymy jak ja wypiore ale to nie teraz

Do góry