reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wyprawkowe szaleństwo ^^

reklama
A masz jakiś sklep z wózkami w pobliżu? Moze sie wybierz pooglądaj. Coś wpadnie w oko. Trochę nim pojezdzij czy Ci pasuje, a pózniej opinie na netku sprawdzimy ;) tylko nazwy spisz tych co Ci sie spodobają.

A masz jakiś sklep z wózkami w pobliżu? Moze sie wybierz pooglądaj. Coś wpadnie w oko. Trochę nim pojezdzij czy Ci pasuje, a pózniej opinie na netku sprawdzimy ;) tylko nazwy spisz tych co Ci sie spodobają.
wlasnie niby w wawie mieszkam a sklep z wozkami daleko xP cala wyprawa a ciezko mi sie z mezem zgrac ostatnio ale chyba bedziemy musieli sie jakos spiac i pojechac poogladac

A ja radośnie obwieszczam, że chyba mam już za sobą te moje hormonalne kryzysy zakupowe o których pisałam jakiś czas temu. W pepco małemu kupiłam śpioszki, kaftanik oraz dwa pajace i obyło się bez płaczu :)
Poszperaliśmy wczoraj z mężem za łóżeczkiem i szczęśliwie udało się znaleźć takie, które spełnia warunki jego i moje. Od razu zamówiliśmy, bo od szwagra wiemy, że długo się czeka. Materacyk z rozpędu już znaleziony. A, i wanienka też upatrzona.
W tym tygodniu mamy jeszcze zamiar wybrać się na razie na wózkowe zwiady, bez konkretnych zakupów.
I to tyle na razie naszego szaleństwa :D

Zupełnie nie znana mi firma, nie wiem czy warto ryzykować. Poza tym chyba foteliki od takich wózków nie są najlepsze.

f2w33e3k0rq6mc1d.png

reklama
Do góry