reklama
W niektórych fotelikach bez bazy jest 5 gwiazdek, a z bazą 4 Jednak wszystko tkwi w odpowednim zapinaniu bazy pasami. Jeżeli źle się to zrobi, to 5 gwiazdek w testach nic nie da. Nas facet szkolił w sklepie hehe. My jeszcze nie kupiliśmy,ale my sporo jeździmy i padnie na bazę również. A jak ktoś mało jeździ to nie musi jej mieć i skupić się, żeby pasy dobrze zapiąć i będzie bezpiecznieMacie foteliki już kupione? Inwestujecie w bazę?
Cybex Aton czy Cloud?
Justyna5789
Fanka BB :)
dziewczyny a co dla nas? Na stronie szpitala mam jednorazowe pieluchy Bella i nie mam pojęcia które to? których używałyście? Czy możecie wrzucić zdjęcie opakowania? Kupowałyście również Majtki poporodowe? Jakie są najlepsze?
Czy któraś z Was zamierza kupić bądź juz ma wózek tako żakard? Zastanawiamy się nad nim, a w internecie jest mało opinii o tym modelu
Napisane na SM-A500FU w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na SM-A500FU w aplikacji Forum BabyBoom
kama8-)
Zaangażowana w BB
Fajna a gdzie kupowałaś? Pewnie na allegro bo jak przeglądałam to bardzo dużo takich widziałam. A jak z jakością tej pościeli? Podeślesz linka?
Napisane na HTC Desire 825 w aplikacji Forum BabyBoom
kama8-)
Zaangażowana w BB
reklama
mama_NS
Fanka BB :)
Znalazlam w necie mniej wiecej co mnie interesuję i wyceniane na200zl bez przescieradla takie sa a ja dalam z 132. Znalazłam kobitke na olx ktora mi uszyla taka jaka chcialam dokladnie. Jakosciowo milutka i fajna. Zobaczymy jak ja wypiore ale to nie teraz