reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wyprawkowe szaleństwo ^^

No ja nad tymi co sie zastanawiam wozkami to mialam wybor bo mozna bylo sobie dobrac fotelik ale cenowo wychodzilo gorzej niz osobno fotelik i wozek 2w1

reklama
Macie foteliki już kupione? Inwestujecie w bazę?
W niektórych fotelikach bez bazy jest 5 gwiazdek, a z bazą 4 ;) Jednak wszystko tkwi w odpowednim zapinaniu bazy pasami. Jeżeli źle się to zrobi, to 5 gwiazdek w testach nic nie da. Nas facet szkolił w sklepie hehe. My jeszcze nie kupiliśmy,ale my sporo jeździmy i padnie na bazę również. A jak ktoś mało jeździ to nie musi jej mieć i skupić się, żeby pasy dobrze zapiąć i będzie bezpiecznie :)
Cybex Aton czy Cloud? :)

dziewczyny a co dla nas? Na stronie szpitala mam jednorazowe pieluchy Bella i nie mam pojęcia które to? których używałyście? Czy możecie wrzucić zdjęcie opakowania? Kupowałyście również Majtki poporodowe? Jakie są najlepsze?

fotelik i baza, fotelik w kropeczki :D
7f49c1af.jpg

3011927d.jpg

reklama
Znalazlam w necie mniej wiecej co mnie interesuję i wyceniane na200zl bez przescieradla takie sa a ja dalam z 132. Znalazłam kobitke na olx ktora mi uszyla taka jaka chcialam dokladnie. Jakosciowo milutka i fajna. Zobaczymy jak ja wypiore ale to nie teraz

Do góry