reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Wyprawkowe szaleństwo ^^

reklama
Ja mam ten Anex sport i właśnie maxi cosi oraz cybex pasują, ale Pan w sklepie informował ze do niego nie wszystkie wchodzą, wlasnie te mniej popularne.

Ja też poszukiwalam W tych kryteriach, Ale przy takich cenach wózki mają badziewne foteliki. Więc postanowilismy kupić wózek 2w1 a fotelik na olx, ale już taki z atestami. Foteliki są przeważnie do roku, więc taki niemowlak niezdarzy go zniszczyc, i można kupić naprawdę fajny w niewielkiej kasie. I wyrobić się ze wszystkim w magicznej kwocie 1500 [emoji6]
Mój woli fotelik nowy a wózek używany. W sumie fotelik ważniejszy bo musi bardziej zabezpieczać więc na tym nie warto oszczędzać!

Napisane na SM-G530FZ w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
IMG_0425.JPG
Oto i on :)

Załączniki

• IMG_0425.JPG
    IMG_0425.JPG
    44,8 KB · Wyświetleń: 349
Do góry