reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyprawkowe szaleństwo ^^

A tak kminie to te adaptery mozna trzymac w tej kieszonce w foteliku nie? No bo chyba caly czas nie moge byc przyczepione bo gondola nie wejdzie? A gdzie je dac zeby byly zawsze pod reka jak sie okaza potrzebne

f2w3d5qpsaxl9du8.png
Nie zastanawiałam sie w sumie nad tym.. ale chyba nie są na tyle duze zeby sie gdzies nie wcisnac :p

A co myslicie np o tym
Link do: Wózek dziecięcy Commi Izzi Go - Altrak24 Wrocław

reklama
ja z mama w tym tygodniu podjade choc mamy inne typy..a jeszcze moja mama stwierdzila ze Sz wybral ladniejsza tapete wiec ustapie albo poszukam takiej samej tylko bialo szarej:) przypomne ja chcialam bociany, malz misie

Wysłane z mojego PAP5451DUO przy użyciu Tapatalka

Najlepiej chyba podejść do sklepu i sprzedawca pokaże, wyjaśni wszystko. Ze mną tak zrobił bo jestem totalnie zielona ;)

Aga dobrze ze masz granice cenowa bo bedzie łatwiej:) tez wózek co pokazujesz, bardzo fajny ale poślij kogos żeby go na żywo zobaczył i trochę nim pojeździł.

Emilja tapeta w misie? Mój mąż tez takie lubi :D ja bym bardziej jak Ty za bocianami była :p ale pewnie jedna i druga jest ładna

A tak kminie to te adaptery mozna trzymac w tej kieszonce w foteliku nie? No bo chyba caly czas nie moge byc przyczepione bo gondola nie wejdzie? A gdzie je dac zeby byly zawsze pod reka jak sie okaza potrzebne

f2w3d5qpsaxl9du8.png
Tam chyba nie wejdą. Najlepiej w aucie trzymać. Nam udało się parę razy zapomnieć adapterow i lipa była :)

f2w33e3k0rq6mc1d.png

Najlepiej chyba podejść do sklepu i sprzedawca pokaże, wyjaśni wszystko. Ze mną tak zrobił bo jestem totalnie zielona ;)

Aga dobrze ze masz granice cenowa bo bedzie łatwiej:) tez wózek co pokazujesz, bardzo fajny ale poślij kogos żeby go na żywo zobaczył i trochę nim pojeździł.

Emilja tapeta w misie? Mój mąż tez takie lubi :D ja bym bardziej jak Ty za bocianami była :p ale pewnie jedna i druga jest ładna
Mam nadzieję ze gdzies w mojej okolicy go znajde ;)

Ja poszukuję wózka 3w1 do 1500 zł.. jakby jakiś Wam wpadł w oko;)
Ja też poszukiwalam W tych kryteriach, Ale przy takich cenach wózki mają badziewne foteliki. Więc postanowilismy kupić wózek 2w1 a fotelik na olx, ale już taki z atestami. Foteliki są przeważnie do roku, więc taki niemowlak niezdarzy go zniszczyc, i można kupić naprawdę fajny w niewielkiej kasie. I wyrobić się ze wszystkim w magicznej kwocie 1500 [emoji6]

Ja też poszukiwalam W tych kryteriach, Ale przy takich cenach wózki mają badziewne foteliki. Więc postanowilismy kupić wózek 2w1 a fotelik na olx, ale już taki z atestami. Foteliki są przeważnie do roku, więc taki niemowlak niezdarzy go zniszczyc, i można kupić naprawdę fajny w niewielkiej kasie. I wyrobić się ze wszystkim w magicznej kwocie 1500 [emoji6]
Może też tak pokombinuje ;)
Niby rodzice chcą kupić ale nie chce ich naciągać bo wiem jaka jest sytuacja ;)

A ja myślałam że dziadki będą chcieli kupić wózek małemu ale jakoś nierwia się z propozycją więc musimy coś kupić sami. A że teraz tylko mąż pracuje, więc też niebarzo możemy szaleć, no bo oprócz wszystkich rzeczy dla małego trzeba jeszcze utrzymać dom i żyć [emoji5]

reklama
A ja myślałam że dziadki będą chcieli kupić wózek małemu ale jakoś nierwia się z propozycją więc musimy coś kupić sami. A że teraz tylko mąż pracuje, więc też niebarzo możemy szaleć, no bo oprócz wszystkich rzeczy dla małego trzeba jeszcze utrzymać dom i żyć [emoji5]
No my musimy wyszykowac mieszkanie, zorganizowac wyprawke, zjesc, zaplacic rachunki.. przerazona jestem.. ale mąż mówi że damy radę więc mu wierzę :p no i prywatnie gin co 2/3 tyg i tona leków.. dentysta teraz jezcze doszedł. ciągle coś :p

Do góry