reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyprawkowe szaleństwo ^^

No piekny jest! To jest ten anex czy jak? Duzo dalas?
Ja tez juz chce wozek!

f2w3d5qpbzha5bgq.png

reklama
Pierwsza decyzja pozostała- Anex :) budka ciut bardziej, ale z przodu jest materiał żeby zabudować praktycznie cały przód. Jest to 2w1 jeszcze fotelik nam został. Daliśmy 1995 zł.
Spokojnie Mama Ty już masz zdecydowanie wiecej niż ja :)

Ale wozio to takie juz duze cos:) chociaz wczoraj stwierdzilam ze musze wyniesc z domu fotelik bo lipie na niego caly czas hehe. A Fib wlazla do niego wczoraj i sie jej w nim chyba podobalo:)

f2w3d5qpbzha5bgq.png

Wózek stoi w pokoju dzidziusia, a pokój zamknięty bo kocurzastemu bardzo sie podoba bo nie omieszkała tam wskoczyć :)
A kupiliśmy bo mąż już bardzo chciał nie wiem co mu tak.

No ja pokoju bobo nie posiadam wiec lipa. Tak to tez wszystko bym tam ladowala. Teraz niby piwnica albo do mamy do garazu moge wrzucic.
Fibula to psinka:) zgadza sie

f2w3d5qpbzha5bgq.png

20161122_123658.jpeg
20161122_123923.jpeg
wczoraj odebralam ta zyrafe i ona ja chciala dla sb bo ma piszczalke w glowie hehe

f2w3d5qpbzha5bgq.png

Załączniki

• 20161122_123658.jpeg
    20161122_123658.jpeg
    23,6 KB · Wyświetleń: 339
  • 20161122_123923.jpeg
    20161122_123923.jpeg
    21,3 KB · Wyświetleń: 352
reklama
Ja tez pierwsze chciałam ten pokój zrobić, a pózniej tam ładować No ale sie nie udało :)
Pokoik ma dziwny kształt i muszę go przemyśleć.

Do góry