reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wyprawkowe szaleństwo ^^

dziewczynki teraz tak myślę, ze jeśli nie x-lander x-move który okropnie mi się podoba to może maxi cosi mura 4 2w1 można kupić już za 1800-1900 zł
upload_2016-9-2_7-19-31.jpeg

Załączniki

• upload_2016-9-2_7-19-31.jpeg
    upload_2016-9-2_7-19-31.jpeg
    6,3 KB · Wyświetleń: 322
reklama
Ja tam Zostanę chyba przy bebetto Holland lub Torino. Narazie te najbardziej do mnie przemawiaja,ale do stycznia jeszce kawal czasu,a kobieta zmienna jest[emoji23]

f2w3rjjgsblop5q4.png
właśnie...
ja najbardziej chciałabym x-move ale do niego musiałam adaptery maxi cosi kupić... a kupując już wózek maxi cosi mam je w zestawie i na allegro są od 1800- 1900 modele mura 4 plus 2015, nawet taniej jak x-lander a ten wózek od dawna tez mi się podobał ale myślałam, że jest droższy

Na zdjęciu ta spacerówka wygląda na kubelkowa, nie mam przekonania czy to jest dobra pozycja do jak dziecko usnie na spacerze.

f2w33e3k0rq6mc1d.png
na tym zdjęciu lepiej widać

ona nie jest kubełkowa, koleżanka 3 latka w nim wozi aktualnie, w ogóle dwóch synów nim woziła i poleca. ale stelaż na zdjęciu to mura 3, a ja chce 4 kołowy. ale siedzisko wyraźnie widać.

Ja powiem Wam, że te wózki z jednym kołem z przodu są fajne, ale ja wybrałam z dwoma, bo łatwiej podjechać na różnych podjazdach na schodach.

Wysłane z mojego SM-A500FU przy użyciu Tapatalka

Ja powiem Wam, że te wózki z jednym kołem z przodu są fajne, ale ja wybrałam z dwoma, bo łatwiej podjechać na różnych podjazdach na schodach.

Wysłane z mojego SM-A500FU przy użyciu Tapatalka
ja chce 4 kołowy, miałam 3 przy Patryku hauck jeep sliczny, skrętny, wygodny ale dziecko ponad 2 letnie swobodnie nie wejdzie do niego, bo może się wywrócić i to samo z wychylaniem, bo miał lekki stelaż ale poza tym to rewelacja jako taka sapcerówka do bloku sprawdza się bo można ja łatwo wnieść na górę, ślicznie w mojej ocenie wygląda i siedzisko miało wysokie oparcie a to ogromny plus do spania.
ale więcej już nie kupię 3 kołowego ze względu na tą wywrotność

Dziewczyny wy lepiej poczekajcie na jakieś targi wozkowe :) jeszcze tyle czasu ze czasami jakiś inny wam sie spodoba :) a te z większych miast jak np Warszawa to maja fajnie bo sa targi . Sama bym sie przejechała :) :)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dziewczyny wy lepiej poczekajcie na jakieś targi wozkowe :) jeszcze tyle czasu ze czasami jakiś inny wam sie spodoba :) a te z większych miast jak np Warszawa to maja fajnie bo sa targi . Sama bym sie przejechała :) :)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Tylko największe targi już były wczerwcu Mother&baby. W poprzedniej ciąży zamówiłam wózek na targach właśnie, bo dobra cene dali. Teraz kupiłam też od nich ale już w sklepie, ale rabaty nadal mi dają.

f2w33e3k0rq6mc1d.png

Do góry