reklama
Na zdjęciu ta spacerówka wygląda na kubelkowa, nie mam przekonania czy to jest dobra pozycja do jak dziecko usnie na spacerze.dziewczynki teraz tak myślę, ze jeśli nie x-lander x-move który okropnie mi się podoba to może maxi cosi mura 4 2w1 można kupić już za 1800-1900 zł
Zobacz załącznik 770904
madziek
listopadówka 2009 :)
właśnie...Ja tam Zostanę chyba przy bebetto Holland lub Torino. Narazie te najbardziej do mnie przemawiaja,ale do stycznia jeszce kawal czasu,a kobieta zmienna jest[emoji23]
ja najbardziej chciałabym x-move ale do niego musiałam adaptery maxi cosi kupić... a kupując już wózek maxi cosi mam je w zestawie i na allegro są od 1800- 1900 modele mura 4 plus 2015, nawet taniej jak x-lander a ten wózek od dawna tez mi się podobał ale myślałam, że jest droższy
madziek
na tym zdjęciu lepiej widaćNa zdjęciu ta spacerówka wygląda na kubelkowa, nie mam przekonania czy to jest dobra pozycja do jak dziecko usnie na spacerze.
ona nie jest kubełkowa, koleżanka 3 latka w nim wozi aktualnie, w ogóle dwóch synów nim woziła i poleca. ale stelaż na zdjęciu to mura 3, a ja chce 4 kołowy. ale siedzisko wyraźnie widać.
eveee
Moderatorka
Ja powiem Wam, że te wózki z jednym kołem z przodu są fajne, ale ja wybrałam z dwoma, bo łatwiej podjechać na różnych podjazdach na schodach.
Wysłane z mojego SM-A500FU przy użyciu Tapatalka
madziek
ja chce 4 kołowy, miałam 3 przy Patryku hauck jeep sliczny, skrętny, wygodny ale dziecko ponad 2 letnie swobodnie nie wejdzie do niego, bo może się wywrócić i to samo z wychylaniem, bo miał lekki stelaż ale poza tym to rewelacja jako taka sapcerówka do bloku sprawdza się bo można ja łatwo wnieść na górę, ślicznie w mojej ocenie wygląda i siedzisko miało wysokie oparcie a to ogromny plus do spania.Ja powiem Wam, że te wózki z jednym kołem z przodu są fajne, ale ja wybrałam z dwoma, bo łatwiej podjechać na różnych podjazdach na schodach.
ale więcej już nie kupię 3 kołowego ze względu na tą wywrotność
Dziewczyny wy lepiej poczekajcie na jakieś targi wozkowe jeszcze tyle czasu ze czasami jakiś inny wam sie spodoba a te z większych miast jak np Warszawa to maja fajnie bo sa targi . Sama bym sie przejechała
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Tylko największe targi już były wczerwcu Mother&baby. W poprzedniej ciąży zamówiłam wózek na targach właśnie, bo dobra cene dali. Teraz kupiłam też od nich ale już w sklepie, ale rabaty nadal mi dają.Dziewczyny wy lepiej poczekajcie na jakieś targi wozkowe jeszcze tyle czasu ze czasami jakiś inny wam sie spodoba a te z większych miast jak np Warszawa to maja fajnie bo sa targi . Sama bym sie przejechała