To ekstra!tak i folia przeciw deszczowa i drugi zapasowy daszek :-)
reklama
eveee
Moderatorka
Ja tam miałam woreczki zapachowe na pamersy i też dawały radę. [emoji4]o właśnie to jest obowiązkowy gadżet przy dziecku, zero przykrego zapachu, tylko trzeba zatkac nos przy opróżnianiu[emoji2]ale spełnia swoją funkcję w 100%
Wysłane z mojego SM-A500FU przy użyciu Tapatalka
eveee
Moderatorka
Miałam paklanki, ale z tego co widzę, teraz jest tego więcej, więc wypróbuję na pewno. [emoji4]A jakie polecasz?
Gdzieś trafiłam na artykuł, że nie powinno się kupować używanych fotelików. Nie wiecie czy nie są powypadkowe. Czasami podobno może być uszkodzenie nie widoczne gołym okiem.
Sprzedający raczej się nie przyzna. Albo może być nawet nie świadomy, że to ma znaczenie. A jednak to bezpieczeństwo.
Sprzedający raczej się nie przyzna. Albo może być nawet nie świadomy, że to ma znaczenie. A jednak to bezpieczeństwo.
wszystkozajete
Moderatorka
Też uważam, że akurat fotelik powinien być nowy. Ewentualnie z zaufanego źródła od siostry czy przyjaciółki, która Cię na minę nie wsadzi.
eveee
Moderatorka
Ja foteliki zawsze kupuję nowe. Właśnie z tego powodu, o którym piszecie.
reklama
madziek
listopadówka 2009 :)
Ja od miesiąca się czailam na coś w koncu kolezanka bazę mi sprzedała a potem szukalam fotelika i w koncu jest :-)Ja tez szukam fotelika na olx, ostatnio widzialam z isofixem ale w ciagu 5 minut juz go nie bylo
Napisane na PAP5451DUO w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na SM-G530FZ w aplikacji Forum BabyBoom