reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyprawkowe szaleństwo ^^

O ladnie.juz wozek [emoji3] szkoda ze ten drugi bebetto ma lepsiejsze kolory.

f2w33e3k1ywvr7rk.png

reklama
A tak patrzac teraz to te bazy do fotelika to troszke kosztuja a to sama baza hehe. To sie juz nie zmienia tylko fotelik tej samej firmy tak? Nie znam sie w ogole

f2w33e3k1ywvr7rk.png

A jak ten wózek wygląda po złożeniu, czy nie zajmuje całego bagażnika?:)

Ja dziś byłam w smyku, ale tam wózki są jakieś masywne. Jeszcze planuje się wybrać do Świata Dziecka tam jest dużo różnych modeli, może coś mi wpadnie w oko.

Podoba mi się: Link do: X-Cite

Co siądziecie o tym miejskim wózku?

Ja ide do gal z mezem wlasnie poniuchac perfumy,bo on cos sobie wypatrzyl to wejdziemy do smyka zobaczyc czy jest i pomacam[emoji3] widzialam jakis bebetto,ale nie wiem jaki

f2w33e3k1ywvr7rk.png

A jak ten wózek wygląda po złożeniu, czy nie zajmuje całego bagażnika?:)

Ja dziś byłam w smyku, ale tam wózki są jakieś masywne. Jeszcze planuje się wybrać do Świata Dziecka tam jest dużo różnych modeli, może coś mi wpadnie w oko.

Podoba mi się: Link do: X-Cite

Co siądziecie o tym miejskim wózku?
ładny jest, tez mi się podoba ale ja mieszkam na wsi, hehe mamy chodniki ale mamy też pola i lasy i spacer pewnie nie raz będzie tam więc większe koła bardziej się sprawdzą w naszym przypadku., ja jestem zakochana w x-landerach....

reklama
Do góry