reklama
Powiedział, że reklamacji nie mieli a,jak coś by się wydarzyło do serwis door to door. I w Polsce składany.A te wszystkie bebetto to ze takie dobre?
MangoWawa
Fanka BB :)
A jak ten wózek wygląda po złożeniu, czy nie zajmuje całego bagażnika?
Ja dziś byłam w smyku, ale tam wózki są jakieś masywne. Jeszcze planuje się wybrać do Świata Dziecka tam jest dużo różnych modeli, może coś mi wpadnie w oko.
Podoba mi się: Link do: X-Cite
Co siądziecie o tym miejskim wózku?
Ja dziś byłam w smyku, ale tam wózki są jakieś masywne. Jeszcze planuje się wybrać do Świata Dziecka tam jest dużo różnych modeli, może coś mi wpadnie w oko.
Lavender89
Fanka BB :)
Polecam forum wozkomania na Gazeta.pl zeby sprawdzać opinie o wózkach mnóstwo tam babeczek fanatyczek obeznanych w temacie ;-)
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
madziek
listopadówka 2009 :)
ładny jest, tez mi się podoba ale ja mieszkam na wsi, hehe mamy chodniki ale mamy też pola i lasy i spacer pewnie nie raz będzie tam więc większe koła bardziej się sprawdzą w naszym przypadku., ja jestem zakochana w x-landerach....A jak ten wózek wygląda po złożeniu, czy nie zajmuje całego bagażnika?
reklama
Ja właśnie tak jak Ty szukam takiego wózka,tereny też u nas różneładny jest, tez mi się podoba ale ja mieszkam na wsi, hehe mamy chodniki ale mamy też pola i lasy i spacer pewnie nie raz będzie tam więc większe koła bardziej się sprawdzą w naszym przypadku., ja jestem zakochana w x-landerach....