reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wyprawkowe szaleństwo ^^

O ladnie.juz wozek [emoji3] szkoda ze ten drugi bebetto ma lepsiejsze kolory.

f2w33e3k1ywvr7rk.png

reklama
A tak patrzac teraz to te bazy do fotelika to troszke kosztuja a to sama baza hehe. To sie juz nie zmienia tylko fotelik tej samej firmy tak? Nie znam sie w ogole

f2w33e3k1ywvr7rk.png

A jak ten wózek wygląda po złożeniu, czy nie zajmuje całego bagażnika?:)

Ja dziś byłam w smyku, ale tam wózki są jakieś masywne. Jeszcze planuje się wybrać do Świata Dziecka tam jest dużo różnych modeli, może coś mi wpadnie w oko.

Podoba mi się: Link do: X-Cite

Co siądziecie o tym miejskim wózku?

Ja ide do gal z mezem wlasnie poniuchac perfumy,bo on cos sobie wypatrzyl to wejdziemy do smyka zobaczyc czy jest i pomacam[emoji3] widzialam jakis bebetto,ale nie wiem jaki

f2w33e3k1ywvr7rk.png

A jak ten wózek wygląda po złożeniu, czy nie zajmuje całego bagażnika?:)

Ja dziś byłam w smyku, ale tam wózki są jakieś masywne. Jeszcze planuje się wybrać do Świata Dziecka tam jest dużo różnych modeli, może coś mi wpadnie w oko.

Podoba mi się: Link do: X-Cite

Co siądziecie o tym miejskim wózku?
ładny jest, tez mi się podoba ale ja mieszkam na wsi, hehe mamy chodniki ale mamy też pola i lasy i spacer pewnie nie raz będzie tam więc większe koła bardziej się sprawdzą w naszym przypadku., ja jestem zakochana w x-landerach....

reklama
Do góry