eveee
Moderatorka
Ja na bagażnik nie narzekam [emoji4]A mi na tym zależało tak samo jak na wielkim bagażniku.
Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom
Wysłane z mojego SM-A500FU przy użyciu Tapatalka
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja na bagażnik nie narzekam [emoji4]A mi na tym zależało tak samo jak na wielkim bagażniku.
Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom
My niedawno kupiliśmy citroena c5 i tam też jest dużo miejsca. [emoji4]
Przebieg 227 tysięcy kilometrów. W 2012 sprowadzony do kraju i przez rok był garażowany. Później po naszym ślubie przez ponad 2.5 roku stał pod chmurką i od niedawna znowu garażowany.A jaki przebieg? Garażowany?
My tez mamy opla tylko,ze merive.Juz 5 lat nim jezdzimy i nic sie nie dzieje.Tylko fakt,ze my nowego kupilismy.Odradzam opla!!! [emoji4] Mamy astrę i tak słabych blach jeszcze nie widzieliśmy. Dojeżdżam nim do pracy i jak tylko przestanę jeździć to go sprzedajemy, bo mamy drugi samochód. Zresztą kupując drugi samochód, myśleliśmy o insignii, bo mężowi się marzyła. Gdy nam sprawdził fachowiec kilka insignii, to za głowę się złapaliśmy. Już kilkuletnie auta miały ogrom rdzy na podwoziu i nadwoziu. Do tego silniki też nie są najlepsze. Warto poczytać fora samochodowe. Dużo się stamtąd dowiedziałam. [emoji4]
Ten samochód to perełka mojego męża. Kosztował nas pół roku rozłąki. Mamy drugi na co dzień i już w nim nie jest tak kolorowo. [emoji23][emoji23][emoji23]Ale czysto masz w samochodzie [emoji12] u nas jest wszystko
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
No to trafił Wam się dobry egzemplarz. [emoji4]Przebieg 227 tysięcy kilometrów. W 2012 sprowadzony do kraju i przez rok był garażowany. Później po naszym ślubie przez ponad 2.5 roku stał pod chmurką i od niedawna znowu garażowany.
Hehe. Powiedzialabym bardzo dobry skoro mówisz że nie polecasz Astry. Całe szczęście że nie dzieje się z nim nic niedobrego.No to trafił Wam się dobry egzemplarz. [emoji4]