reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wyprawkowe szaleństwo ^^

A mi na tym zależało tak samo jak na wielkim bagażniku.

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom
Ja na bagażnik nie narzekam [emoji4]
uploadfromtaptalk1469789446719.jpg

Wysłane z mojego SM-A500FU przy użyciu Tapatalka

Załączniki

• uploadfromtaptalk1469789446719.jpg
    uploadfromtaptalk1469789446719.jpg
    60,7 KB · Wyświetleń: 457
reklama
Bardzo fajnie, że tutaj o wszystkim piszecie, można po mało się rozglądać za różnymi rzeczami potrzebnymi dla maluszków :-)
Ja jeszcze nic nie kupuje, czekam na usg, może coś dla siebie na wyprzedaży narazie kupię ;-)

My niedawno kupiliśmy citroena c5 i tam też jest dużo miejsca. [emoji4]

Wysłane z mojego SM-A500FU przy użyciu Tapatalka

Mąż c5 combi jeździ, francuskie to i elektryka siada oczywiście, ale komfort jazdy mega, bardzo wygodne i pakowne, jeszcze z masażem fotela mrrrr! Ale niedługo będzie sprzedawał.

Odradzam opla!!! [emoji4] Mamy astrę i tak słabych blach jeszcze nie widzieliśmy. Dojeżdżam nim do pracy i jak tylko przestanę jeździć to go sprzedajemy, bo mamy drugi samochód. Zresztą kupując drugi samochód, myśleliśmy o insignii, bo mężowi się marzyła. Gdy nam sprawdził fachowiec kilka insignii, to za głowę się złapaliśmy. Już kilkuletnie auta miały ogrom rdzy na podwoziu i nadwoziu. Do tego silniki też nie są najlepsze. Warto poczytać fora samochodowe. Dużo się stamtąd dowiedziałam. [emoji4]
My tez mamy opla tylko,ze merive.Juz 5 lat nim jezdzimy i nic sie nie dzieje.Tylko fakt,ze my nowego kupilismy.

reklama
Ufff ja mam 3letnia Skodę Rapid Liftback wielki bagażnik :) myśleliśmy o zmianie na Octavie, ale Skodę mamy od nowości, ekonomiczna, jeździ bdb (mamy w full wyposażeniu 1.6 diesel)...wystarczy chwilowo...maz w ramach hobby szuka Jeepa Grand Cos tam ;) na off-road i grzebani- pod maską ;)
a jak chodzi o wózki etc - ja pierniczę!! Chyba was poproszę pózniej pózniej o wasze listy wyprawkowe (albo osobny wątek tylko z listami) + ceny bo ja jestem zielona w tym temacie, nie kojarzę nawet nazw firm które wózki robią, kolka jakieś piankowe czy inne...żebym pieniędzy nie wyrzuciła niepotrzebnie, bo łatwo się wydaj, a nas budowa juz wyciąga finansowo mocno :(

Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry