reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyprawkowe szaleństwo ^^

reklama
Odradzam opla!!! [emoji4] Mamy astrę i tak słabych blach jeszcze nie widzieliśmy. Dojeżdżam nim do pracy i jak tylko przestanę jeździć to go sprzedajemy, bo mamy drugi samochód. Zresztą kupując drugi samochód, myśleliśmy o insignii, bo mężowi się marzyła. Gdy nam sprawdził fachowiec kilka insignii, to za głowę się złapaliśmy. Już kilkuletnie auta miały ogrom rdzy na podwoziu i nadwoziu. Do tego silniki też nie są najlepsze. Warto poczytać fora samochodowe. Dużo się stamtąd dowiedziałam. [emoji4]
My mamy Opla Astrę 2003 rok i jesteśmy bardzo z niej zadowoleni. Zero rdzy.

Agnieszka bo te stare samochody sa lepsze niz dzisiaj te nowe . Każdy mechanik ci to powie ! My mamy 2010 żadnej rdzy nie ma ale tez słyszałam o insigniach .

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Uwierzę jak zobaczę. [emoji12]
Hehe. Mówię serio zero rdzy. Świetnie się trzyma jak na 13-sto latka. Mąż myślał niedawno o zmianie samochodu na nowszy ale stwierdziliśmy że ten mamy w stanie wręcz idealnych bez nakładów finansowych i jak na razie odpuscimy sobie zmianę samochodu bo nie wiadomo na co się trafi.

Hehe. Mówię serio zero rdzy. Świetnie się trzyma jak na 13-sto latka. Mąż myślał niedawno o zmianie samochodu na nowszy ale stwierdziliśmy że ten mamy w stanie wręcz idealnych bez nakładów finansowych i jak na razie odpuscimy sobie zmianę samochodu bo nie wiadomo na co się trafi.
A jaki przebieg? Garażowany?

Wysłane z mojego SM-A500FU przy użyciu Tapatalka

reklama
Agnieszka bo te stare samochody sa lepsze niz dzisiaj te nowe . Każdy mechanik ci to powie ! My mamy 2010 żadnej rdzy nie ma ale tez słyszałam o insigniach .

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry