reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyprawkowe szaleństwo ^^

10 tysięcy?? Kurka rurka to ten wózek chyba sam na spacery chodził?! Szok. [emoji33][emoji33][emoji33][emoji33]
Dla mnie 1500 za wózek to jest Max jaki dam.

Napisane na HTC Desire 610 w aplikacji Forum BabyBoom
Każdy wg Siebie.
Teraz muszę kupić dla rodzeństwa i 6500 nas wyniesie sam wózek.
A ja wózek mam bo zostawilam po synku. Co prawda niebiesko- czarny ale w razie czego do dziewczynki chyba będzie pasować? Co myślicie? Bo jakoś nie uśmiecha mi się kupować drugiego wózka.
Pewnie! Ja dla córki miałam niebieski a dla syna fiolet (między innymi) ;)

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja wszystko muszę kupić! Po synku mam jakieś pojedyńcze ubranka Ale zero akcesoriów itp. Wszystko sprzedałam bo myślałam że bede miała jedynaka[emoji14]

Ja wszystko muszę kupić! Po synku mam jakieś pojedyńcze ubranka Ale zero akcesoriów itp. Wszystko sprzedałam bo myślałam że bede miała jedynaka[emoji14]

Ja mam prawie wszystko po corce.Lozeczko nowe, bo mala w ogole w nim nie spala,wozek mam Graco evo 3 w 1,bardzo bylam z niego zadowolona, jedyny problem,bo jest koloru fuksja a jak bedzie chlopczyk to troche nie bardzo,ale jeszcze zobaczymy.

Ja też mam sporo rzeczy po Lili: wózek 3w1, wózek-parasolkę, nosidełko, foteliki, łóżeczko, leżaczek i mnóstwo ubranek. Po cichu liczę na chłopca, bo wtedy mogłabym przynajmniej ciuszków nowych pokupować. :D

Też posprzedawalam mimo że upłynął niecały rok. Zrobiłam to jednak specjalnie, chciałam nowe kupować ;-). Wózek kupię używana gondole, a po pół roku nową fajną spacerowke albo pojedynczą albo podwójna

Wysłane z mojego HUAWEI P7-L10 przy użyciu Tapatalka

Też posprzedawalam mimo że upłynął niecały rok. Zrobiłam to jednak specjalnie, chciałam nowe kupować ;-). Wózek kupię używana gondole, a po pół roku nową fajną spacerowke albo pojedynczą albo podwójna

Ja na bieżąco sprzedawalam za małe ubranka a za kasę ze sprzedaży kupowałam większe... Niestety takie czasy ze trzeba kombinować. Od nikogo nic nie dostałam dla syna. Kilka malenkich ubranek jak w odwiedziny ktoś przychodził owszem.
Tym razem będzie pewnie podobnie. Więc szał zakupowy przede mną :) mój mąż już się boi na samą myśl[emoji14]

Ja na bieżąco sprzedawalam za małe ubranka a za kasę ze sprzedaży kupowałam większe... Niestety takie czasy ze trzeba kombinować. Od nikogo nic nie dostałam dla syna. Kilka malenkich ubranek jak w odwiedziny ktoś przychodził owszem.
Tym razem będzie pewnie podobnie. Więc szał zakupowy przede mną :) mój mąż już się boi na samą myśl[emoji14]

To tak samo jak ja. Nic od nikogo nie dostałam praktycznie

To tak samo jak ja. Nic od nikogo nie dostałam praktycznie

Najlepsze jest to ze moja siostra ma o rok starszego syna od mojego i nic mi nie dała! Nawet nie pożyczyła. Stwierdziła ze ubranka itp się zniszczą i zużyją. Prykre to ale prawdziwe.

Ja wszystko odkładałam, ale sama nie wiem czy dobrze zrobiłam bo Olek ma 3 lata a tych ubrań pełen strych. !! Postanowiłam, że jak się dowiem że będzie dziewczynka to zabiorę sie za to i wszystko powystawiam na allegro lub olx. (oprócz tych neutralnych rzeczy które pasują do obu płci) A jak będzie drugi chłopiec to będę sprzedawać jak będzie z tego wyrastać. Szkoda mi było rzeczy bo kupowałam wszystko tak jak Wy sama, wszystko nowe i tylko z HM , Mexx , Reserved i Zary także gatunkowo dobre rzeczy.

reklama
Do góry